Holnaptól kicsivel szebb lesz a világ: jön a Forgotten Saga DLC, benne Odinnal, mint játszható karakterrel, aki alászáll a vikingek poklába!

Nagyon készülhet az Assassin’s Creed 15. születésnapjára az Ubisoft. A legtöbb rajongó nyilván egy menő új cím bejelentését is izgatottan várja – erre legkorábban a stúdió jövő hónapban esedékes livestream-je alkalmából kerülhet sor, de addig is van meglepetés: holnap (augusztus 2-án) nagy frissítést kap az Assassin’s Creed Valhalla.

Forrás: Ubisoft

A GameBible emlékeztet: az Assassin’s Creed széria jövőjéről szóló Ubisoft közvetítés szeptember 10-én lesz, és a spekulációk szerint egy multi-game bejelentése várható.

Addig is, amíg ez kiderül, íme a szülinapos ajándéka NEKED: augusztus 2-án felkerül az Assassin’s Creed Valhalla kiegészítőjeként a Forgotten Saga, amiben egy Hádész ihlette Odinnal ereszkedünk le Niflheim-ba. Az előzetes már korábban megjelent – elég menőnek tűnik:

 

Az Ubisoft közleménye szerint – mutat rá a PCGAMES – sok múlik a döntésünkön minden egyes alkalommal, amikor kiválasztjuk milyen úton haladjunk tovább, mert amit magunk mögött hagyunk, összeomlik, így nem lehet visszafordulni. A csomag új fegyvereket és felszereléseket tartalmaz – ezeket véletlenszerűen osztja ki a játék, minden egyes niflheim-i futam elején, de a páncél marad, úgyhogy legalább az erőnk folyamatosan fejleszthető.

Az Assassin’s Creed világa a Siege-re is hatással van:

Az Assassin’s Creed miatt lett ilyen a Rainbow Six Siege új operátora

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×