A héten elindul az új Rainbow Six Siege szezon Demon Veil címmel, és a vadonatúj operátor, Azami is végre megérkezik.

Megmondom őszintén, régóta várok egy olyan operátorra, aki befoltozza azokat a lyukakat, melyeket az ellenfél ütött a falon. A Rainbow Six: Siege 7. évének első szezonjában végre megérkezik Azami, akinek kütyüje erre képes. De talán észrevetted, hogy Azami eszköze, a Kiba Barrier sokban hasonlít az Assassin’s Creed hidden blade fegyveréhez. Ez nem véletlen.

Azamit ugyanis eredetileg az Assasins’s Creed ihlette.

A Kiba Barrier ugyanis olyan, mint egy kés, amelyet Azami annak hüvelyéből vesz elő, majd eldobja azt. Ám úgy tűnik, hogy az animációt részben a Ubisoft Assassin’s Creed játékainak ikonikus rejtett pengéje ihlette. Ezt a Siege kreatív igazgatója, Alex Karpazis is megerősítette.

„Eredetileg nem volt tervben, hogy a karakter Japánból származik majd, ezért egy korai verzióban az eszköz inkább egy pillangókéshez hasonlított. Aztán nagyjából úgy működött, mint most a Kiba Barrier. Volt néhány fejlesztő, aki korábban az Assassin’s Creeden dolgozott, és a hidden blade működését is ismerték. Tehát már eleve megvolt a tudásunk ehhez.”

Végül Azami japán kunai stílusú pengét kapott.

„Azt szerettük volna, hogy az eszköz illeszkedjen a karakterhez és eredetéhez. Nagyon szórakoztató volt ezt a Siege világába hozni” – tette hozzá.

Egyébként itt van minden rejtett változás, ami még a Siege-be jön.

Van, amit a fejlesztők sem árultak el – Ezek a titkos változások élesednek a R6S Y7S1-ben

 

https://leet.hu/nonap/

×