A Dark Passenger stúdió olyan Japánban játszódó játékot készít, melyben keverednek a PvP és PvE elemek.

A korábbi CD Projekt RED fejlesztőkből álló új független stúdió, a Dark Passenger bemutatta első projektjét. Az egyelőre hivatalos címmel nem rendelkező játék a feudális Japánban játszódik, és bizonyára szép is lesz, ha már Unreal Engine 5 alatt készül.

A varsói székhelyű stúdióban többek között olyan CD Projekt Red nagyöregek dolgoznak, akik részt vettek a The Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077 fejlesztésében is. A csapat első projektje igen kezdetleges szakaszban van, így a fejlesztők csak néhány artworköt tudtak eddig bemutatni.

Azt viszont már lehet tudni, hogy a játék egy first person lopakodós cím lesz, melyben keverednek a PvP és PvE elemek. A shinobi és kunoichi harcosok (férfi és női nindzsa) szerepébe bújhatunk, és bérgyilkosokkal kell szembenéznünk, akik ugyanarra a célpontra vadásznak.

A játékosok képesek lesznek egyedi karaktereket létrehozni, sőt akár saját Dojót is építhetünk. Ez egy saját hely, ahol képezni lehet a karakterünket, illetve más játékosokkal találkozhatunk. Ezenkívül képesek leszünk testre szabni fegyvereiket, például a katanákat, ashurikeneket, a pengéket vagy kunai dobókéseket.

Mivel a nindzsák alapvetően nem csak a talajon közlekednek, így arra lehet számítani, hogy a függőleges térben is közlekedni kell majd, például a fákon, tetőkön stb. Az, hogy hogyan szedjük le a célpontunkat, annak pedig számtalan módja lehetséges.

A Dark Passenger a projektet Unreal Engine 5-ben készíti PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra, PS5-re és Xbox Series X|S-re. Bár ígéretesnek hangzik, úgy tűnik, a játék nem jelenik meg egyhamar, mivel a stúdió még mindig alkalmazottakat keres hozzá.

És ha kardozni szeretnél:

Kard ki Kard – Egy hétig ingyen játszható a For Honor

 

×