Mindenki kedvenc kardozós játékát most egy teljesen hétig ingyenesen lehet játszani. Utána nem marad meg, de egy hét az sok idő.

A For Honor 6. évének második évada hamarosan megjelenik. Mindeközben a Ubisoft úgy gondolta, segít mindenkinek abban, hogy megszeresse a játékot, így egy teljes hétig ingyenesen játszhatóvá tették. Aki nem ismerné, a For Honor a Ubisoft kardozós játéka, ahol a játékosok középkori lovagok, szamurájok és vikingek lehetnek. Az ingyenes időszak mellett elindult a Friend Referral program is, ami jutalmat kínál azoknak, akik meghívják a haverjaikat a játékba.

A Y6S2-ben érkezik a legújabb hős, Medjay, a játék első egyiptomi harcosa.

Mikor játszható ingyen?

A For Honor július 28-tól, azaz mától ingyenes egy teljes hétig, tehát augusztus 3-ig Playstation-ön, Epic Store-on, Ubisoft Connecten és a Steamen keresztül is. Az ingyenes időszak azt jelenti, hogy a játékot augusztus 3 után meg kell venni, nem marad meg. Akik viszont megkedvelik, utána akciósan vásárolhatják meg. A legolcsóbb ár olyan 6 ezer forint. Természetesen amit az ingyenes időszak alatt elértél, az megmarad, ha megveszed a játékot.

Magyar idő szerint a For Honor 2022. július 28-án, este 18 órától lesz ingyenes, minden platformon.

Nagyon fontos információ, hogy a PlayStation verzióhoz elvileg PS Plus előfizetés is kell. Azok pedig, akiknek már megvan a játék és meghívják a haverokat, jutalmakat kapnak az ingyenes időszak alatt.

  • Egy barát meghívása – 5 XP boosts és két scavenger láda
  • Két barát – 5 Scavenger láda
  • Három barát – 7 nap champions státusz
  • Négy barát – 14 nap champions státusz
  • Öt barát – 30 nap champions státusz

Ezt láttad már?

1 millióért rendelt videokártyát – homokot kapott a pénzéért

 

×