A Warzone Season 4 Reloaded több hasznos leakkel is szolgált.

A szerdai Warzone frissítés több szempontból is izgalmasra sikerült. Egyrészt a fejlesztők által bejelentett és megérkezett újdonságok, változások miatt. Másrészt pedig az adatbányászok is rengeteg fájlokban lapuló, hasznos információra bukkantak. Egyet ezek közül már ki is emeltünk csütörtökön, mely a Warzone 2 és a jelenlegi „Legacy” verzió jövőjéről árulkodhat kicsit.

Ám nem ez volt az egyetlen hírértékű dolog. Több kozmetikai tárgy utal egy esetleges Umbrella Academy x Warzone kollaborációra is, illetve a Modern Warfare II is több helyen említésre került. Ezek közül emelnénk ki egyet, mely leginkább a potenciális előrendelőknek lehet fontos.

Nem csak a multiplayer módot próbálhatják ki előbb a korai vásárlók?

A legutóbbi két Call of Duty játék, a Vanguard és a Black Ops Cold War előrendelői előnyei a multiplayer módban és néhány kozmetikai tárgyban ki is merültek. A 2019-es Modern Warfare esetében azonban szintén találkozhattunk hasonlóval, úgy tűnik, hogy ezúttal sem változtatnának a hagyományokon. Nagy eséllyel a kampányt is idő előtt próbálhatják ki azok, akik megelőlegezték bizalmukat a kiadónak.

Azt tudjuk, hogy a MW II kampánya a 2019-es események után három évvel játszódik, nem trükköztek ezúttal az idővel a fejlesztők. A közösségkedvenc TF141 ismét rendet teremtene a világ minden táján. Természetesen a fenti információt a hivatalos bejelentésig érdemes óvatosan kezelni, ám a fájlok sosem hazudnak.

Hoppá: átszabják a Warzone-t, a folytatást meg kezdhetjük a nulláról!

https://leet.hu/jbl-bt/

×