Még idén megérkezhet a Call of Duty népszerű battle royale játékának folytatása, így az eredetit rebrandelik és új címet kap. De meddig marad elérhető?!

Nagyon úgy tűnik, hogy idén új brandet kap a Call of Duty: Warzone, ami kitűnő időzítéssel, 2020-ban, a világjárvány kezdetén jelent meg, úgyhogy mindenki szépen otthon maradt és két oltás között hentelte az ellent.

Forrás: Activision

Ingyen kaptuk, mókás volt és nagyon egyedi márkává is vált, leginkább annak köszönhetően, hogy minden eddiginél taktikusabb battle royale-nek tervezték. Az Infinity Ward és a Raven Software – az idő közben elkövetett bosszantó hibák ellenére – valami nagyon különlegeset alkotott, így nem véletlen, hogy a kiadó Activision addig fejte, amíg csak tudta.

Most rájöttek, hogy a tehén eddig bírta és nem tovább.

Top 30 Milk Cow GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Még idén jön a folytatás, amibe nem viheted tovább a WZ-ben megszerzett cuccaidat, szóval a nulláról kell újrakezdeni. Mindezzel párhuzamosan az eredeti elérhető és játszható marad – állítja a Comic Book, egy adatbányász, Reality friss szivárogtatására hivatkozva. E szerint a 2020-as game új nevet is kap, és

Call of Duty: Warzone Legacy

lesz a címe.

 

Ezen a ponton persze ez nem több szivárogtatásnál, úgyhogy nagyon várjuk, mit és mikor reagál az Activision! Arra végképp ideje lenne mondaniuk valamit, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II-nek állítólag lesz egy early access időszaka. De mikor??

Annyi azért hótziher, hogy ha élőben nézed a Call of Duty League döntőjét, akkor ingyen béta kódot nyerhetsz hozzá! Mutatjuk hogyan:

Így szerezhetsz ingyenes béta kódot a Call of Duty: Modern Warfare II-höz

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×