Úgy tűnik a Dragon Ball kollaboráció elé is befért valami.

Az Epic Games és a WWE szervezet váratlan bejelentéssel jelentkezett kedd délután. Három játékon átívelő eseménysorozattal készülnek, így a Fortnite, Rocket League és Fall Guys rajongók is örülhetnek a WWE ihletésű kozmetikai tárgyaknak. A legütősebb skineket ezúttal is a Fortnite kapja, hiszen ide lehet beilleszteni a legjobban egy-egy valós ember virtuális modelljét, a Fall Guysban már egy fokkal elnagyolt textúrákkal találkozhatunk majd. Az autós foci kedvelőinek pedig ezúttal is festések járnak.

Napokon belül érkezik John Cena!

 

John Felix Anthony Cena amerikai profi pankrátor, színész, rapper és televíziós személyiség. Manapság nem igazán kell bemutatni senkinek, nem véletlenül őt választották az Epic Games designerei. A hivatalos információk alapján napokon belül, magyar idő szerint július 29-én kora hajnalban debütál Item Shopban a John Cena Set. A kétféle stílussal felruházott outfit mellé a vásárlók kapnak egy WWE Championship Title Back Blinget, de megvásárolhatják Five Digit Slapper Pickaxe harvesting toolt, illetve a U Can’t C Me Emote-ot is. 

Ezúttal sajnos úgy tűnik, hogy nem lesz módunk ingyenesen, kupán megszerezni a kozmetikai tárgyakat, így mindenképpen V-Bucks-ot kell feláldoznunk a játék virtuális boltjában. Feltehetőleg egy hétig biztosan velünk lesznek majd az újdonságok, ám utána ki tudja, hogy mikor térhetnek vissza. Nem érdemes tehát lemaradni a vásárlásról, ha valóban a lockerben szeretnénk tudni a John Cena skint.

Igazán megérős skincsomag érkezett Fortnite-ba – Starter Pack “Deluxe”

https://leet.hu/jbl-bt/

×