Az elv azonos, ám többet kell otthagynunk a kasszánál.

Az Epic Games a Fortnite-ba érkező skinek jelentős részét V-bucks-ért cserébe kínálják fel a játékosoknak, ahogy a Battle Pass belépőért sem kell feltétlenül valódi pénzt fizetnünk. Néhány extra csomag, illetve kollaborációs termék képez csak kivételt ez alól. A Starter Packok is ebbe a kategóriába tartoznak, ám ezeket kifejezetten várják a felhasználók. Szezononként egyet kapunk belőlük és a megvásárolt V-bucks mellé gyakorlatilag ingyen jár az adott outfit és annak kiegészítője.

Új Starter Pack „Deluxe” csomag érkezik!

 

A Quest Packokat klasszikus értelemben nem Starting Packnak nevezi az Epic Games, ám az elv meglehetősen hasonló közöttük. 1500 V-bucks-ot „farmolhatunk” ki napi küldetések teljesítésével, a csomag ára pedig éppen ennyi dollárnak/forintnak megfelelő összegbe kerül. Sokan ezért aggatják ezekre a csomagokra a Starting Pack Deluxe kifejezést, hiszen csak a fizetendő összeg változik, a cserébe kapott érték aránya (V-bucks, skinek) nem. A Sapphire Hagiri Quest Pack tartalma a következő:

  • Slayer Charlotte Outfit
  • The Sapphire Serpent Back Bling
  • Fortified Demon Slayer Pickaxe
  • Swift Sai Pickaxe
  • Twisted Serpent Wrap

A csomag nagy eséllyel már kedd hajnalban megérkezik az Item Shopba, az ára pedig 11.99 dollár körül alakulhat. Ezúttal a forintban megadott árcédulát viszonylag nehéz belőni előre, hiszen az árfolyam jelentősen megugrott a legutóbbi, hasonló Pack óta.

Most egy rakás EA játékot végigjátszhatsz, ha van fölös 310 forintod

https://leet.hu/jbl-bt/

×