Még mindig nincs egyetértés, hogy mikor érkezhet a battle royale mód.

Az elmúlt időszakban ismét egyre több hír kezdett el érkezni a Modern Warfare II-vel kapcsolatban. Több forrásból is táplálkoznak ezek az információk. Egy részük a Warzone mobil változatának meglehetősen kellemetlen szivárgásaiból származik, míg a másik részért az iparági szivárogtatók felelősek. A legutóbbi pletykák között volt az is, hogy még nyáron bemutathatják a fejlesztők a Call of Duty: Modern Warfare II multiplayer részét, mely a Warzone 2 integráció miatt különösen fontos lehetne.

Tom Henderson tiszta vizet öntött a pohárba, egy kicsit várnunk kell!

A manapság legtöbb kapcsolattal és belsős informátorral rendelkező iparági leaker megelégelte, hogy kamu hírek terjednek a közösségi oldalakon, így kénytelen volt felfedni az általa ismert dátumokat. Jelenleg minden jel arra mutat, hogy szeptember elején ránthatják le az Activision munkatársai a leplet az új cím többjátékos módjáról. Jó kérdés, hogy a Warzone 2 is említésre kerül-e. A béta előtt erre mindenképp szükség is van, ám az elmúlt évek tapasztalatai is ezt a dátumot erősítik. A Vanguard multiját szeptember 7-én, míg a Black Ops Cold War többjátékos módját szeptember 9-én láthatta először a nagyközönség.

A béta verzió startja sem kérdéses, a fejlesztők szeptember második felét szeretnék megcélozni, a korábbi hírekkel ellentétben azonban kőbe vésett, napra pontos dátum még nincs. A játékkal kapcsolatban új információkkal nem tudott szolgálni a veterán leaker, remélhetőleg azért hamarosan friss és hivatalos híreket is kaphatunk a Modern Warfare II-vel és a Warzone 2-vel kapcsolatban.

Megvan mind? – Íme minden idők 5 legjobban fogyó Call of Duty játéka

https://leet.hu/jbl-bt/

×