Az elmúlt héten egyre többet kísérleteztek a tartalomgyártók.

Egykoron a legnépszerűbb fegyverek között tartották számon a Black Ops Cold War SMG-jét, mára azonban jelentősen veszített a popularitásából. Az akkori nerfek megtették a hatásukat, de könnyen lehet, hogy a most leolvasható számok nem fedik a Bullfrog igazi erejét. Az elmúlt hét egyértelműen a kísérletezgetésről szólt a Warzone játékosok körében is. Hiába a fejlesztői gyengítések, továbbra is nehéz kiszakadni a Marco 5 – H4 Blixen – NZ-41 kötelékből, ám éppen ezért meg is unhatóak ezek a választások.

A FaZe tartalomgyártója, Booya éppen ezért a fent megnevezett SMG-vel indult neki Rebirth Islandnek, hogy kiderüljön mennyire használható. Úgy tűnik, hogy kifejezetten jó választás volt, hiszen a kisebb távolságokon nagyot villant a fegyver.

 

Ezúttal sem maradhat el a szokásos loadout ajánlás. Booya arra törekedett, hogy a fegyver legnagyobb előnyeit erősítse tovább, így a mozgási sebesség és az ADS sebesség került a fő középpontba. Ez két olyan tulajdonság, mely tűzpárbajok kimeneteléről dönthet Rebirthen. Nézzük is az ajánlott attachmentek listáját:

  • Muzzle: Sound Suppressor
  • Barrel: 7.4″ Task Force
  • Stock: KGB Skeletal Stock
  • Rear Grip: Serpent Wrap
  • Magazine: 65 Rnd

A Bullfrog mellé értelemszerűen egy nagyobb távolságra is ütős társat kell választanunk. Szóba jöhet a régi kedvenc Kilo 141 is, mely ismételten visszatért a WZRanked TOP 10 listájába.

Ezzel a KG M40 loadouttal megállíthatatlanná válhatsz a Warzone-ban!

https://leet.hu/jbl-bt/

×