Sokat javítottak a két szezonnal ezelőtt még kissé nehézkes fegyveren, és vannak tartozékok, amik kisebb csodát tesznek vele. MUTATJUK!

A KG M40 meta először Assault Rifle-ként jelent meg a Warzone 2. évadában, de azóta egy sor új lehetőség társult hozzá. A Dexerto szerint ez rá is fért, mert kissé bizonytalan rajtot vett – viszont a 4. évadra sikerült annyit csiszolni rajta, hogy egy

könnyen kezelhető fegyverré vált, ami néhány remek kiegészítővel megállíthatatlanná tehet!

A megnövelt sebzésnek és tűzaránynak hála ma már a Cooper Carbine-nal és az NZ-41-gyel lehet egy lapon említeni, így a KG M40 a maga nevében a Warzone egyik igazán remek támadópuskája lett. Ehhez persze a megfelelő tartozékokra is szükséged van – íme a hozzá kapcsolható legjobb loadout:

Muzzle: MX Silencer
Barrel: Reisdorf 720mm Shrouded
Optic: SVT-40 PU Scope 3-6x
Stock: Krausnick 12V
Underbarrel: M1930 Strife Angled
Magazine: 8mm Klauser 60 Round Drums
Ammo Type: Lengthened
Rear Grip: Polymer Grip
Proficiency: Tight Grip
Kit: Fully Loaded

Tudjuk-tudjuk: az MX Silencer és a Reisdorf 720mm Shrouded cső kissé betesz a mobilitásnak, viszont cserébe javítja a pontosságot és a stabilitást. A Krausnick 12V Stock és az M1930 Strife Angled Underbarrel, valamint a Polymer Grip ugyancsak sokat javít a pontosságon, miközben valamelyest növeli a fegyver visszarúgását. Ez megint csak jó kompromisszumnak tűnik, hiszen nagyobb távolságból is veszélyesebbé teszi a fegyvert.

Forrás: Activision

Lőszerből azért érdemes a 8 mm-es Klauser 60 Round Drums-t választani, mert tovább javítja a fegyver pusztító sebzését, míg az extra kapacitás segít hosszabb ideig harcban maradni. A Lengthened lőszertípus a nagyobb sebességű lövedékekkel jelent helyzeti előnyt, miközben a Tight Grip szintén a pontosságot erősíti.

Forrás: Activision

A KG M40-et három, Assault Rifle-lel elért double kill érem 15-szöri megszerzésével tudod unlock-olni. Ehhez nem ajánljuk a Calderát; inkább Domination, vagy Team Deathmatch módban érdemes megpróbálni, a Vanguard-ban.

Ja, megnéztük neked azt is, hogy mit kapsz a Terminátor-csomagban:

“I’ll be back” – Mit is kapunk pontosan a két Terminator Warzone csomagban?

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×