Így néz ki a GTA és a Stray crossovere, amit senki sem kért.

A napokban megjelent Stray igen komoly hatással volt a gaming világra, hiszen régen volt már, hogy ennyire megérintett minket egy játék, amiben állatokat kell irányítani. És amúgy is: a macskákat mindenki szereti, nem? A játék ráadásul még a macskákra is hatással volt, sőt valaki odáig is elment, hogy egy mod segítségével a saját kedvencét, vagyis kedvenc karakterét illessze a játékba. De nem erre számítottunk.

Sir_galahad172 a GTA-ból CJ-t tette játszhatóvá a Stray-ben – macska formában.

A San Andreas főszereplője persze borzasztóan eldeformálódott, hogy illeszkedjen egy macska modelljéhez, sőt természetellenesen kicsavarodtak a végtagjai. A mod tegnap jelent meg a Nexus-mods oldalán, és ami meglepő, hogy van olyan rajongó, aki letölti, hogy kipróbálja.

„Játszottam így néhány percig, és utálom. Bár fontolgatom, hogy az egész játékot végigviszem így” – mondta egy játékos. „Bárcsak látnád az állkapcsomat most a padlón” – írta egy másik.

Ezzel azt gondolom el fog indulni egy mod-áradat, és hamarosan egyre több különös figurát látunk majd a Stray főszereplőjének a helyén. Ha tippelhetek,jön majd Kratos, Pókember, Geralt és egy Unikornis is a helyére. Te melyik karaktert látnád szívesen a Stray-ben?

Íme pár játék, ha hasonlót keresel, mint a Stray:

Bejön a Stray? – Íme 9 zseniális játék, amiben állatokat irányíthatsz

 

×