Hihetetlenül aranyos előzetessel mutatkozott be az „Én vagyok Groot” animációs sorozat.

Magyarországon a Galaxis Őrzőiről a legtöbben szinte semmit sem tudhattak 2014-ig, amikor is James Gunn a Marvel filmes univerzumának máig egyik legjobb darabjával a világ kedvenceivé tette őket. A legnagyobb imádat pedig a fateremtményt, a Flora Colossust, Grootot övezte, ami a második részben még tovább fokozódott.

Pedig Groot nem kifejezetten egy beszédes karakter, amikor pedig mégis mond valamit, akkor mindössze annyit hallani, hogy „Én vagyok Groot”. Ezt pedig rajta és a legközelebb álló személyeken kívül csak nagyon kevesen értik, de a nézők szinte biztosan nem.

A második részben már egy sokkal szórakoztatóbb, de nem kevésbé szerethetőbb Grootot kaptunk, aki inkább a fia az első rész főszereplőjének, mintsem reinkarnációja. Baby Groot azonnal elvarázsolta a nézőket, nagyokat nevettünk a bugyutaságain, a film stáblistás jelenetében viszont ismét ugrottunk egyet, ami már az új Groot tinédzser korszakát vetítette előre.

Tini Groot a Végtelen Háborúban már nagyon hangsúlyos szerepet kapott, aki nélkül Thor szuperfejszére, Vihartörő sem jöhetett volna létre. De Groot hőstette ellenére is a nézőknek Baby Groot volt a kedvence, és Baby Yoda őrületes sikere után szinte már borítékolható volt, hogy a cuki facsemete valahogyan vissza fog majd térni.

Nos, erre eddig kellett várni, ugyanis a Marvel a San Diego Comic Con során leleplezte a legújabb animációs sorozatát, az I Am Grootot.

Az I Am Groot kifejezetten Baby Grootra fókuszál, pontosabban a gyerekkorának legfontosabb pontjaira, ami azt is jelenti, hogy egy csomó új szereplő és lény mellett több ismerős karakterrel is találkozni fogunk. Bredley Cooper Rocketja például biztosan fel fog tűnni az öt részes minisorozatban.

Baby Grootra pedig nem is kell már olyan sokat várni, a Marvel ígérete szerint ugyanis augusztus 10-én kerül fel teljes egészében a Disney+-ra. Ezt egy elképesztően aranyos előzetessel fejelték meg, amiben Baby Groot egy kisebb összetűzésbe keveredik egy apró kék militarista létformával, majd hirtelen a megmentőjükké válik.

Ha pedig szeretnél még többet nevetni, akkor erre is van néhány tippünk:

Ezt nézd, ne a falat! – A beled is kiröhögöd a Netflix 9 legjobb vígjáték sorozatán

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×