Pedig annyira adja magát a dolog, hogy igazából az a furcsa, hogy eddig nem készült még ebben a műfajban Dragon Ball játék.

Dragon Ball játékokkal Dunát lehetne rekeszteni, hiszen több tucat jelent meg belőlük az elmúlt években, évtizedekben. Ezek között akad többféle stílusú, leginkább RPG vagy valamilyen verekedős cucc, olyan viszont, mint amilyen a Dragon Ball: The Breakers nem nagyon volt még – úgy sosem.

A The Breakers ugyanis a Dead by Daylight és az Evil Dead nyomdokain haladva egy kooperatív-kompetitív asszimmetrikus multiplayer játék lesz. Vagyis egy játékos egy kifejezetten erős karaktert irányítva kell levadássza a többieket, míg azok különböző feladatokat megoldva próbálnak meglépni előle, esetleg eltenni őt láb alól.

A Dragon Ball esetében ezek az OP karakterek, pontosabban a Raiderek az anime legnagyobb gonoszai közül kerülnek ki, így Dermesztő, Cell vagy Buu is opció lehet az ártatlanok vegzálására. A többi játékos ezzel szemben teljesen átlagos civilek, akik különböző küldetéseket teljesítve szerezhetnek képességeket, mellyel elmenekülhetnek vagy visszavághatnak a gonoszoknak. A túlélők fő célja viszont egy időgép megépítése, hogy kereket lehet oldani.

A The Breakersre pedig már nem is kell sokat várni, ugyanis egy új előzetes keretében bejelentették az október 14-i megjelenést. A legnagyobb rajongók örömére ezt megelőzi még egy hálózati tesztelés, amit minden célplatformon (PS4-PS5, Xbox One-Series, Switch) augusztus 5-én és 6-án tartanak. Ezt viszont előzetes regisztrációhoz kötik, amit a játék hivatalos oldalán lehet megtenni, ha rápróbálnál még a megjelenés előtt.

Ezt a cikket olvastad már?

Amiken felnőttünk – Ezek voltak a 90-es évek legmenőbb kütyüjei

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×