Jövő héten érkezik a frissítés.

Szerda este megérkezett a Call of Duty fejlesztői bejegyzése, melyben a Vanguard és Warzone újdonságait sorolják fel az Activision munkatársai. Ezúttal is a battle royale mód rajongói jártak jobban, ám ez nem jelenti azt, hogy a fizetős változat teljesen üres frissítést kapna.

Nézzük is, hogy mire számíthatnak a Vanguard tulajdonosok!

Desolation

Ezúttal egy közepes méretű multiplayer pályával bővül a repertoár, egy labirintusszerű falucskában harcolhatnak a játékosok mely egy hegyoldal oldalán fekszik. A káoszt tovább fokozva egy lezuhant, lángoló repülőgépet is észrevehetünk majd a pályán rohangálva. A fejlesztők hamarosan bővebb információt is elárulnak az újdonságról, várhatóan már az elkövetkezendő napokban.

Ikenna

Ikenna Olowe személyében egy új, nigériai származású Operatorral is bővül a játék felhozatala. A preferált fegyvere a frissítéssel érkező Vargo-S, így azt használva kapjuk a bónusz Operator és Weapon XP-ket. Ezúttal is egy Bundle részeként vásárolhatjuk meg, mely a frissítés megérkezése után érkezik meg a Store-ba.

Természetesen a Warzone-os bejegyzésben megérkező Vargo-S fegyver is elérhető lesz Vanguardban és a Terminator kozmetikai tárgyakról sem kell lemondanunk. A frissítés várhatóan július 26-án este érkezik meg a játékhoz, ám a tartalmak élesedésére még 24 órát várniuk kell a Vanguard játékosoknak.

A Warzone-os újdonságokat erre találod:

Terminátorok, új AR és Zombi Rebirth – A fejlesztők leleplezték a Warzone S4 Reloaded újdonságait

https://leet.hu/jbl-bt/

×