Jövő héten érkezik a frissítés.

Ahogy arra számítani lehetett, a Warzone fejlesztői szerda este publikálták, hogy mi vár ránk a jövő heti Season 4 Reloaded frissítést követően. Előzetes információnk már voltak, ám a hivatalos bejelentésekig ezeket óvatosággal kellett kezelnünk.

Nézzük is, hogy milyen újdonságokkal kecsegtet a Season 4 második legnagyobb frissítése!

Cursed Ground Public Event

Ahogy azt már a Warzone Operatorok felfedezték, Fortune’s Keep egy Cursed Ground névre hallgató eseményt kezdett el felvezetni. A pályán rengeteg Cursed Chest névre hallgató ládikót találhatunk elrejtve, melyek bizony értékes loottal kecsegtetnek minden felhasználó számára. A kinyitásukhoz azonban túl kell élni az élőhalott hordák támadásait. A zombik folyamatosan spawnolnak a ládák közelében, így a rendes játékosok mellett bizony a játék AI-jával is meg kell küzdenünk.

Portable Redeploy, nitrós Armored SUV

Megérkezik a Season 4 Roadmapján szereplő új tárgy, a Portable Redeploy Balloon. A neve elég sokatmondó, szó szerint a Redeploy Balloon hordozható változatáról beszélhetünk, melyet Field Upgrade formájában találhatunk meg lootként, vagy épp Contract jutalomként. Kiváló társunk lehet, ha szorult helyzetből kell menekülnünk, ám sérülékenyebb is lesz, mint a „statikus” társa. Az Armored SUV-k kapnak egy kis tuningot, mostantól nitrót is használhatunk a járművekben.

Rebirth of the Dead

Visszatért a Zombie Royale a játékba, ezúttal Rebirth Islandet lepik el az élőhalottak. Az eliminált Operatorok zombik képében térhetnek vissza a szigetre, négy antiviral megszerzése után pedig akár fel is éledhetnek. Az alábbi módokon szerezhetjük be ezeket:

  • Ládákban és Buy Stationökben is találhatunk ilyeneket
  • Egy Operator megölésével kettőt szerezhetünk
  • Ha sikerül bevinnünk egy Finishing Move-ot zombiként, akkor instant újraéledünk és még egy ajándék Calling Cardot is a magunkénak tudhatunk

A Vanguardban megszerzett Zombie Camo-kat mostantól Warzone-ban is használhatjuk, beleértve a Golden Viper, Plague Diamond és Dark Aether textúrákat is.

Titanium Trials: Endurance

A népszerű Iron Trials továbbfinomított változata is megérkezik Caldera szigetére, ám ezúttal némi Terminator ráhatást is érezhetünk majd a szabályokon. Így megnövekedett Armor értékekkel, ajándék Self-Revive Kittel és további, életerőt és pajzsot befolyásoló tárgyakkal találkozhatunk a módban. Ezeknek köszönhetően a TTK érték, mely az ellenfeleink megöléséhez szükséges időt takarja, kifejezetten magas lesz. Augusztus 11-től találkozhatunk majd ezzel a játékmóddal, Terminator tematikájú ajándékokkal is várnak minket a fejlesztők.

Vargo-S

Új fegyverrel is bővül a repertoár, ezúttal egy AR képében. A Vargo-S leginkább közepes távolságokon villoghat majd, a fejlesztők nagy pontosságot és kellemes tűzgyorsaságot ígérnek. A fegyver in-game kihívások feloldásával vagy Store Bundle megvételével kerülhet be a virtuális raktárunkba.

Terminator skinek

A fejlesztők már a Season 4 elején elhintették, hogy Stallone után egy másik ikonikus színész is tiszteletét teheti a játékban és nem is hazudtak. Több csomag is várja majd a játékosokat, melyeket a Terminator második része inspirált. A T-1000 és T-800 Bundle-ök várhatóan egész augusztusban megvásárolhatóak lesznek a játék in-game Store-jában.

A frissítés Vanguardhoz július 26-án este, míg Warzone-hoz 27-én este érkezik majd meg, a Warzone frissítés után élesednek majd az újdonságok. 

Forrás: COD Blog

https://leet.hu/jbl-bt/

×