Miközben még javában zajlik a Warzone 4. évada, talán a nyaralás miatt is jó tudni, mikor jöhet a Warzone Pacific Season 5.

Igen-igen, nagyon jól tudjuk, hogy a Call of Duty: Warzone Pacific Season 4 még javában zajlik, és a rendszeres frissítések pedig igyekeznek folyamatosan alakítani a metát. Itt a nyár, a nagy meleg, és néha bizony jó érzés a hideg, hűtött szobában beugrani a meccsekbe. Éppen ezért tudjuk jól, hogy vannak olyan rajongók, akik már most arra kíváncsiak, hogy milyen változásokat hozhat a következő évad, és legfőképpen mikor. Főleg azok kérdezik ezt, akiknek nem igazán jöttek be a Season 4 tartalomfrissítései, vagy épp a nyaralások miatt csak később tudnak visszatérni a játékhoz.

A Warzone 4. évada június 22-én indult, többek között megjelent a Furtune’s Keep, ami azóta is nagy kedvenc a közösség körében. Nem beszélve a fegyverátalakításokról.

De mikor jöhet a Warzone 5. évada?

Számoljunk!

Egyelőre persze sem az Activision, sem a Raven nem erősítette meg a Season 5 megjelenési dátumát. Számolni ugyanakkor ennek ellenére lehet. A Season 4 Battle Pass ugyanakkor egyértelművé teheti az időpontokat. A jelenlegi BP augusztus 24-én ér véget, tehát ezen a napon, vagy ezután nem sokkal várható a következő évad. Ez azért lenne logikus, mert így nagyjából szokásos módon 2 hónap lenne az évad, és pont két hónap lenne a Season 5, mielőtt megjelenik a Modern Warfare II.

Természetesen ahogy mindig, most is lehetséges késés, amennyiben a fejlesztés közben valami máshogy alakul.

Mi lesz az 5. évadban?

Mivel a Season 4 még javában zajlik, egyelőre kevés pletyka és szivárgás hallható a Season 5. kapcsán. Az Activision eddig is számtalan dologgal készült a tartalomfrissítéseket illetően, mint új fegyverek, pályák, multiplayer újdonságok, buffok és nerfek.

Az biztos, hogy nem csak a Warzone, hanem a Vanguard is számíthat rajongói újdonságokra. A 4. évadban például egy régi pálya, a WWII USS Texas tért vissza. A friss fegyverek pedig bekerültnek majd a Warzone-ba is. Arra is számítani lehet, hogy a rajongói visszajelzések, problémák nyomán a jelenlegi pályákat is némileg átalakítják. Tehát a most népszerű Fortnune’s Keep is változásokon mehet keresztül.

Te várod már? Akkor ez neked szól:

“Titkos” buffok és nerfek érkeztek Warzone Perkekhez és kiegészítőkhöz – Ezekre ügyelj a felszerelésnél

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×