Párat már meg is találhatunk a fájlokban.

Az Operation Ember Rise ideje alatt élesedett a Rainbow Six egyik limitált idejű eventje, mely a Doktor’s Curse nevet viselte. Ahogy azt sejteni lehet, a fejlesztők Halloween alkalmából sütötték el annak idején és 2021-ben is. A jelenlegi fájlok alapján 2022-ben sem lesz ez másképp, a Y7S3 folyamán ismételten visszatérhet az ikonikus játékmód, három hétig tarthat majd a rettegés.

Skinekben mindig is erős volt ez a játékmód, ám egészen a hét végéig kérdéses volt, hogy a Ubisoft milyen újdonságot rakna hozzá az idei módhoz. A játékszabályok várhatóan nem változnak, így ismételten csak a kozmetikai tárgyak maradtak. Ezek napvilágra is kerültek, a közösség pozitívan fogadta őket, ám könnyen lehet, hogy ez még nem is a teljes felhozatal.

Nézzük is az öt érkező skint, mely már a fájlokban bujkál!

Jól látható, hogy a kinézetek között találunk ördög/démon inspirálta skineket, de a kalózos és a zombis kategóriák rajongói is kezdhetik készíteni a pénztárcát. A megjelenésre még várnunk kell, október környékén lesz majd csak aktuális. Éppen ezért érdekes, hogy a Ubisoft ennyire előre dolgozik ebben az évben, szinte mindent tudni a Y7S4 Operatoráról is. Könnyen előfordulhat, hogy további skinek is érkeznek majd, ám jelenleg a fájlokban a fenti öt kozmetikai tárgy szerepel.

Képek forrása: Reddit/Zer0bytes

Késik a Ranked 2.0, de új operátor lesz – R6S Y7S3: Operation Brutal Swarm

https://leet.hu/jbl-bt/

×