A Rainbow Six Year 7 évének 3. évada is úton van már, aminek már a nevét is megtudtuk: Operation Brutal Swarm.

Természetesen ahogy azt a Ubisoft a Rainbow Six: Siege 7. évének ütemtervében ígérte, rengeteg újdonságra és átalakításra számíthatunk a Y7S3 során is. Ugyanakkor némileg úgy tűnik, hogy a fejlesztés nem halad úgy, ahogy azt elképzelték, így 1-1 dolog megjelenési dátuma megváltozott. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy

  • Bővül a kompetitív mappool a Y7S3 folyamán, ám nem egy új alkotásnak köszönhetjük ezt. Egy olyan pályáról van szó melyen már korábban játszhattunk, eventben is helyet kapott, de kompetitív körülmények között még nem debütált egyszer sem. A fejlesztők nem nevezték meg konkrétan a pályát.
  • A korábban elhintett Ranked 2.0 is csúszik, az utolsó szezonig várnunk kell rá.
  • A voice chattel kapcsolatos korlátozások szintén Y7S4-ben debütálhatnak.
  • Ennek hozadéka, hogy a Reputation pontszámokkal kapcsolatos változások is csak akkor érkeznek.
  • Y7S3-ban érkezhet azonban a korábban belengetett LMG nerf is, ám egy jóval nagyobb frissítés részeként. Hamar kitalálhatjuk, hogy a leakerek által felfedezett, minden fegyvert érintő recoil/visszarúgásról van szó, mely akár hosszabb távon még jót is tehet a játéknak.

Mindeközben szivárgásokból érkeznek apró hírek arról is, hogy milyen lesz

az Operation Brutal Swarm. Ezt szedtük össze.

A Rainbow Six Siege – Operation Brutal Swarm megjelenési dátuma

Természetesen jelen pillanatban nincs pontos megjelenési dátum, de a korábbi időszakoknak megfelelően feltételezhető, hogy a frissítés valamikor 2022 augusztusában érkezik. Leginkább arra számítunk, hogy a bejelentések és az ütemezés érinti majd a Six Berlin Majort. Persze ahogy arra korábban is volt már példa, a Ubisoft csúsztathatja az indulást.

Mi várható a Rainbow Six Siege – Operation Brutal Swarm során?

Új operátor: Grim

A Ubisoft persze még semmit nem árult el az új operátor kapcsán, de a szivárgásokat és pletykákat nem lehet leállítani. A szivárgások szerint Grim egy szingapúri támadó operátor, akinek fegyvere az 552 Commando Assault rifle lesz, valamint egy shotgun. Eszköze valamiféle piros pingkövetés lesz, amiről egyelőre homályosak a részletek.

Változások Finkánál és az LMG-knél

Bár eredetileg az volt a terv, hogy az Operation Vector Glare alatt megérkezik Finka és az LMG-k kiegyensúlyozása, ez úgy tűnik, az Operation Brutal Swarm idejére csúszik. Ezen kívül érdekes változás lesz, hogy a másodlagos eszközök közé bekerül az Impact EMP gránát, ami felborítja majd a metát. Thatcher érdekes helyzetbe kerül majd, ugyanis ezzel dominált eddig.

A Ranked 2.0 is késik

Sajnos bármennyire is várjuk, még az Operation Brutal Swarm során sem érkezik meg a Ranked 2.0.

„Az Y7S3 közeledtével rájöttünk, hogy a Ranked 2.0 számára több idő kell még, ezért egy szezonnal kitoljuk a megjelenését. Így biztosíthatjuk, hogy az Y7S4-ben a Ranked frissítése a lehető legjobb legyen” – szögezte le a Ubisoft.

Ezt láttad már?

Szomorú hírt közölt a Ubisoft – Ezek a Rainbow Six Siege újdonságok biztosan csúsznak

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×