Újabb Netflix-sorozatok törhetnek be a játékpiacra: asztal köré ülve kalandozhatunk a Squid Game és az Ozark világában is.

A Netflix nagyon beleállt a játékprojektekbe. Sorozatot adaptál belőlük, vagy épp’ fordítva: az élőszereplős produkcióból lesz modern game. Most újabb címekről derült ki, hogy játszhatóvá válnak, viszont nem PC-n, vagy konzolon…

A Stranger Things, az Ozark és a Squid Game társasjáték formátumban fog megjelenni,

ami ne okozzon csalódást, mert valójában jó kis bulinak ígérkezik.

Forrás: Netflix

A Stranger Things: Attack of the Mind Flayer több okból is hatalmas húzás – véli a Gaming Bible. 4-10 személy játszhatja majd, két csapatra osztva, és az lesz a feladatuk, hogy kiderítsék: vajon melyiküket szállta meg az Elmenyúzó. Kicsit Among Us, amibe Stranger Things karaktereket oltottak be. Hát nem király?! A sorozatnak amúgy is kulcseleme néhány legendás társasjáték, hiszen a Tótágasban élő démonokat ezek alapján nevezik el a szereplők.

Forrás: Netflix

Az Ozark egy területvédős stratégiai társas lesz, 2-5 játékosnak, akik azon versenyeznek, hogy melyikük képes több pénzt tisztára mosni és közben minél nagyobb territóriumot kontrollálni. Az nyer, aki a játék végére a legvastagabb, szóval kicsi olyan, mint a Monopoly, nem? Azért reméljük tartogat néhány meglepetést!

Forrás: Netflix

A Squid Game társashoz 3-6 emberre lesz szükség, és, akár csak az Ozark esetében, mindenki mindenki ellen van, miközben a sorozatban látott vetélkedőket teljesítik. Az nyer, aki a leghamarabb elér a tintahal fejéig. Izgi!

A táblajátékok egyelőre csak

az Egyesült Államokban válnak elérhetővé, a Walmart hálózatában, egységesen 24,86 dollárért, vagyis kb. tízezer forintért.

Július 30-án kerülnek forgalomba a tengerentúlon, és valamikor augusztusban Angliában, utána lassan begyűrűzhetnek a más nyelvekre lefordított változatok Európába is. Ha szerencsénk van, még karácsony előtt.

Persze videójátékokban is gondolkodik a Netflix – legközelebb egy mesteri dél-koreai rémálom jön:

Kingdom: The Blood – Játék készül a Netflix talán legmocskosabb zombisorozatából

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×