És különösebben ügyesnek sem kell lenni, hogy sikeresen kiiktassuk a Rabirth Island idegesítő toronylakóit.

A camperekkel csak annak nincs ki mindene, aki közéjük tartozik, így azért elég gyorsan kijön a matek, hogy a játékosok túlnyomó többsége legalább annyira utálja őket, mint a csalókat.

Nincs is rosszabb annál, amikor egy nehezen kiszúrható helyen, például egy bokorban, egy lépcsőfordulóban, vagy teszem azt egy toronyban megbújó, hosszú percekig vagy a játék végéig ott időző szerencsétlen belénk ereszti, amije van. Jó, jó, ez is a játék része, de azért mindenki jól tudja, hogy az az ultimate noob, aki efféle aljas taktikát választ, szinte biztosan a kénköves pokol legforróbb bugyrában szenvedi majd végig az örökkévalóságot.

Néha azonban páran előrukkolnak egy olyan módszerrel, amivel rommá lehet szívatni az ilyen campereket. Ezért is örülünk BrunoJohn117 nevű Reddit felhasználónak, aki kiválóan példázza, miként lehet a leghatékonyabban túljárni a Rebirth Island tornyában tanyázók eszén.

A trükk egyébként piszok egyszerű, csak egy Snapshot gránát és egy Akimbo Renetti kell hozzá. Először is, be kell jutnunk a torony aljába, majd a játékos pozícióját felfedő gránátot használni, hogy tudd, pontosan hová kell kieresztened a Renettik tárának kikívánkozó tartalmát. Ha ügyes vagy, akkor a campert ennyivel már le lehet szedni, ha pedig esetleg van nála Self Revive, akkor még idő is van felérni, hogy befejezzük a műveletet.

Így ni:

Borítókép: CharlieIntel

Ha viszont valami mással is játszanál, akkor tessék, néhány tipp:

7 kult-klasszikus retro játék, ami jobb, mint a legújabb AAA-s címek

 

×