A fejlesztés korai fázisban jár, de izgalmas részletek derültek ki a játékmenetről. Single-player horror várható, csúcsra járatott nyomasztással!

A Survios Studios bejelentette, hogy Aliens címmel vadonatúj játékot készít, és az első – egyelőre szűkmarkúan mért – információk alapján

elég látványosnak ígérkezik a franchise visszatérése!

A játék a 20th Century Games-szel közösen készül, és már egy hátborzongató plakátot is kaptunk hozzá. Elég biztosnak tűnik, hogy az Alien: Isolation-hoz hasonló, single-player nyomasztás lesz, és a rendelkezésre álló legmodernebb techológiákkal készül.

Forrás: Survios Studios

A GameRant szerint az utóbbi években megjelent Alien címek ugyan érdekes sztorival rendelkeztek, valahogy nem hozták azt a játékélményt, amire a rajongók számítottak. Most ennél többet remélhetünk, véli az oldal, mert

a legizgalmasabb gameplay elemeket vonják be a fejlesztésbe.

Az Aliens a hírek szerint Unreal Engine 5-ben készül, szóval a látvány biztosan lélegzetelállító lesz. Tudni lehet továbbá, hogy sztori módban gondolkodnak, és a központi karakter egy veterán katona, aki nagyon ki van éhezve rá, hogy az írmagját is eltörölje a Xenomorfoknak.

Forrás: Survios Studios

Bár hivatalos, hogy a játék fejlesztése folyamatban van, a megjelenés dátumáról egyelőre korai lenne szót ejteni. A Survios ugyanakkor egyéretleműen jelezte: nem érik be egy-két szörnnyel, inkább különböző típusú Xenomorfok hadát vetik majd be ellenünk. Érdeklődve várjuk a további részleteket!

És ha már Unreal Engine 5 – ha ezzel készül, az nem kicsit lenyűgöző lesz:

Ez már next-gen: Lenyűgöző, fotorealisztikus világok az Unreal Engine 5-ben

 

×