Nagyon egyszerű módja van annak, hogy egy játékfigura arca visszatükrözze a sajátodat. Így lehet akciófigura egy perc alatt.

Sokan gondolnák, hogy az akciófigurák csak a gyerekek számára fontosak, pedig ez mára egyáltalán nem igaz. Rengeteg rajongó van a világon, aki szereti gyűjteni, ápolni, sőt akár kifesteni figuráját, legyen az akár egy filmből, vagy képregényből ismert karakter. Kevesen gondolnak viszont talán arra, hogy magukból alkotnának akcióhőst, valamelyik ismert franchise világában.

A Hasbro most erre kínál lehetőséget.

Létrejött ugyanis a Hasbro Selfie Series, aminek a lényege, hogy a Hasbro Pulse applikáció segítségével bárki beolvashatja a saját arcát, a cég pedig ez alapján olyan figurát készít, amin az arcunk látható. Így tulajdonképpen magunkból csinálhatunk akcióhőst. Legyen az a G.I. Joe, Szellemirtók, Power Rangers, Marvel vagy Star Wars karakter.

 

Az egyedi figurák árusítása valamikor ősszel indul az Egyesült Államokban, azonban nem lesz olcsó a 15 centis figurák beszerzése. A GameStar szerint akár 60 dollárba is fájhat egy.

Ezt láttad már?

Veszélyben a játékosok adatai: támadás az Elden Ring gyártója ellen

 

×