Váratlanul leállt a Youtube egyik legnépszerűbb csatornája, ami folyamatos zenét kínál tanuláshoz és pihenéshez. De mi történt?

Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki ismeri azt a Youtube csatornát, amiről általában soha senki nem beszél, de titkon tudja, hogy létezik. Sőt, még az is lehet, hogy rendszeres hallgatója vagy a Lofi Girl nevű csatorna élő közvetítéseinek. A csatorna általában folyamatos zenét kínál relaxáláshoz, vagy épp tanuláshoz. Egy-egy közvetítés olyan régóta fut, hogy el sem tudod képzelni, ám sajnos nemrég megszakították.

A lofi hip hop radio – beats to relax/study to 0-24 streamet szerzői jogi követelés miatt állították le – jogtalanul.

A folyamatos streamet hamis szerzői jogi követelés miatt állította le a Youtube. Később kiderült, hogy a jelentések alaptalanok voltak, így a csatorna már újra elérhető. A stream, ami 20 873 órányi folyamatos zenét szolgáltatott azonban még mindig nem hallgatható. Az eset természetesen az alvós streamet is érintette, ami 20 772 óra után állt le. A Youtube később reagált a leállításra, kiderült, hogy nem volt alapja a jelentéseknek, és visszaállították a csatornát.

 

A leállás után elvileg még várni kell egy napot, aztán a közvetítések újra nézhetők lesznek.

Ezt láttad már?

Teljesen összeomlott a kínai piac – Nevetségesen olcsó árakon dobálják a videókártyákat

 

×