Meglehetősen hosszú a jelenleg ismert címek listája.

A képregényadaptációk a Marvel és DC filmeknek hála az elmúlt évtizedben ismét reneszánszukat élik, beszéljünk mozifilmekről vagy épp saját gyártású sorozatokról. Természetesen a játékipar sem mehet el szó nélkül ezek mellett, igazi dömpingre számíthatunk az elkövetkező egy-két évben is . A GamingBolt segítségével össze is gyűjtöttünk tíz, már javában készülő címet.

Nézzük is, hogy milyen képregény ihlette játékok érkeznek a közeljövőben!

Suicide Squad: Kill the Justice League

 

A Batman: Arkham széria után a Rocksteady egy kicsit más irányba terelné a dolgokat. A korábban megismert hősök, mint Superman vagy épp The Flash ezúttal ellenségként térnek vissza, Brainiac elmetrükkjének köszönhetően. A világ megmentése a Suicide Squad-ra marad. Xbox Series X/S, PS5 és PC platformokra várhatjuk, 2023 elején.

Gotham Knights

A Gotham Knights már 2022 októberében megérkezik, a Batman: Arkham Originsért felelős WB Games Montreal stúdió műhelyében készül az alkotás. Co-op mód is bővíti a repertoárt, így nem feltétlenül kell egyedül belevágnunk a kalandba. Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC és Xbox One platformokon lesz elérhető.

Marvel’s Spider-Man 2

 

Talán a 2023-as év legjobban várt játéka, mely első körben PlayStation 5 konzolokon lesz elérhető. A mostani tapasztalatok alapján pár év múlva PC-re is megérkezhet, ám aki az elsők között akarja megtapasztalni az újdonságot, annak a Sony mellett kell letennie a voksát.

Marvel’s Wolverine

Szintén a Sony bemutatóján leplezték le a címet és ezúttal is a PlayStation 5 tulajdonosok örülhetnek a legjobban. A játék fejlesztése még meglehetősen a kezdeti szakasznál jár, így 2023 vége előtt nem igazán érkezhet meg a boltok polcaira.

Wonder Woman

Batman és Superman után Diana Prince is önálló játékot kap. A Monolith Productions felelős a címért, korábban a Middle-Earth: Shadow of Mordor és War játékok kapcsán találkozhattunk velük. Egy egyjátékos, nyitott világgal kecsegtető alkotásról beszélhetünk, a rajongók nagy örömére.

MultiVersus

A MultiVersus nem klasszikus értelemben vett képregényadaptáció, hiszen valójában egy egyszerű platform fighter cím. A Warner Bros. kiadásában jelenik meg, így a DC karakterek mellett találkozhatunk többek között Arya Starkkal, Tommal és Jerryvel is. Várhatóan még idén megérkezik a Free-to-Play játék, mely a szokásos Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 és PC platformokon lesz majd játszható.

Overwatch 2

Ezúttal sem beszélhetünk klasszikus DC/Marvel és egyéb képregényhősökről, ám az Overwatchban minden karakter rendelkezik valamilyen szupererővel vagy fegyverrel. Az Overwatch 2 ráadásul az előző verzióval ellentétben teljesen ingyenes is lesz, így bátran kipróbálhatja mindenki az összes népszerű platformon.

A Skydance New Media Marvel projektje

Egyelőre talán erről a címről tudhatunk a legkevesebbet, ám az biztos, hogy a Skydance New Media készül valamire a színfalak mögött. Egy teljesen egyedi és saját Marvel történetet ígérnek, ám még azt sem tudni, hogy mely szereplők, hősök tűnhetnek majd fel a játékban.

Superfuse

 

Jöhet egy jó kis kis hack and slash RPG? Jó hírünk van, a Superfuse még idén megjelenhet Early-Access állapotban Steamen. A játékosoknak lehetőségük nyílik akár egyedül, akár coop módban is játszani, így garantáltan nem fog unatkozni senki sem. Gonosz szörnyek helyett ezúttal szupererővel felruházott AI ellen kell majd harcolnunk, míg a többi játékelem a műfajra jellemző körítésért lesz felelős.

RoboCop: Rogue City

 

Ha a Marvel és DC felhozatala nem lenne elég, akkor egy másik ikonikus franchise felé is kacsingathatunk. A gameplay bemutató éppen a hétvégén érkezett meg, így hamar kiderülhet, hogy egy igazi akció FPS-ről beszélhetünk. Robotzsaru rajongóknak kötelező, a játék várhatóan 2023 júniusában jelenhet meg PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokra.

Te melyiket várod a legjobban?

Egyre több játék támogatja az Nvidia és AMD FPS növelő algoritmusait – További 42 cím várja a frissítést

https://leet.hu/hutes/

×