Ismét rengeteg információ került napvilágra.

Amikor azt hihetnénk, hogy a következő éles szerverekre érkező Rainbow Six Siege frissítésig nem érkeznek már újabb leakek, az adatbányászok mindig ránk cáfolnak. Ezúttal sem volt ez másképp, hiszen a Y7S4 Operatoráról érkezett több új, hasznos információ. Sőt, valamilyen oknál fogva még néhány képet is kaptunk róla a hétvége folyamán, mely pozitív fogadtatásban részesült a közösségtől.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra Solis!

A képeket ismételten a veterán R6S leakernek, Zer0Bytes-nak köszönhetjük. Az első képen az Operator gadgetjét láthatjuk működés közben, míg a többi képen magát a karaktert vehetjük jobban szemügyre. A felhasználók örülnek, hogy a mostanában megszokott vonal helyett egy kicsit ismét a katonai, taktikusabb kinézetet vette elő a Ubisoft designer csapata.

A loadout is egyre egyértelműbb, a fenti képen meg is tekinthetjük, hogy milyen fegyverekkel érkezik meg a játékba a Y7S4 újonca. Korábban több pletyka is felmerült azzal kapcsolatban, hogy 4 Speed Operatorról beszélhetünk, ám a statisztikák nem ezt mutatják, így sokan már elkönyvelték, hogy a tervből nem lett semmi. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy az egyedi, Spec-IO Electro Sensor nevet viselő Gadgetnél lövik el ezt a tulajdonságot. Az eszköz használata közben 4 Speed gyorsaságra lesz képes Solis, illetve a képernyő középpontjában „hőkamera” funkció élesedik majd. Sokan a leírás alapján OP-nak gondolják a karaktert, ám az in-game tapasztalat lesz majd a mérvadó ebben a kérdéskörben is.

Mit szóltok az újonchoz?

Íme 5+1 processzorhűtő, melyekkel garantáltan átvészelheted a kánikulát

https://leet.hu/hutes/

×