A Warzone játékosai arra kérik a Raven Software-t, hogy egy egyszerű módosítást hajtson végre az új Fortune’s Keep pályán, hogy az tökéletes legyen.

Talán kimondhatjuk, hogy a Warzone játékosok nagy része kedveli az új Fortune’s Keep pályát, szóval az Activision nagyon jó döntés hozott, még a Warzone 2 megjelenése előtt. A pálya rengeteg újdonságot, új terepet és friss harcokat eredményezhet, mégis vannak olyanok a közösségben, akik nem teljesen elégedettek. Egyes játékosok szerint valami hiányzik. Egy apróság, amitől a pálya valóban tökéletes lehetne.

A Raven Software-nek csak egy dolgot kéne megváltoztatnia.

Természetesen a pályán fellelhető bugokon kívül. Ez nem más, mint hogy sokan úgy érzik: egyszerűen túl kevés Buy Station kapott helyet a pályán. Ez sajnos azzal jár, hogy több játékost lehet találni a Buy Station-ök körül, ami miatt ezeket nehezebb megközelíteni. Tudjuk, hogy a Buy Station ritkasága talán azért merült fel a fejlesztőkben, mert a pályán jelen van a Resurgence rendszer. Ettől függetlenül, ahogy az egy Reddit posztból is kiderül: sokan gondolják, hogy több kéne belőle.

Ahogy az alábbi képen is látható, a map egyik részén nem is találni Buy Stationt.

Yo! can we have more shops please…. half the map has nothing. from CODWarzone

DidntMeanToLoadThat arra kérte a Redditen a Ravent, hogy adjanak a pályához még több Buy Stationt.

„Néhány meccs borzasztó, mert nem találunk olyan stationt, amikor vásárolni szeretnénk, ahol nincs nagy tömeg” – mondta.

„Sokszor nekem és a csapatomnak van egy rakás pénzünk, de a legközelebbi Buy Station a pálya közepén van, olyan részen, ami tele van ellenséges csapatokkal” – írta egy másik player. Temp_Grits például azt írta: Ez az egyetlen gond ezzel a pályával.

Douglas például azt javasolta, hogy legyen egy olyan Buy Station rendszer a pályán, ami csak a meccsek elején érhető el. Ez lehetővé tenné a játékosoknak, hogy hamar elköltsék az összegyűjtött pénzt, de megakadályozná, hogy az end game-hez túl sok OP cuccot lehessen venni. A Raven valószínűleg lépni fog valamit az ügyben, hogy kedvezzen a játékosoknak. Te is úgy gondolod, mint ezek a játékosok?

Ezt láttad már?

Te sem akarod kihagyni ezt a halálos, one-shot Crossbow-t a Warzone-ban

 

https://leet.hu/hutes/

×