A Warzone Season 4 frissítése után a Crossbow felrázhatja a metát, egy valóban one-shot loadout közreműködésével. Felkészültél?

Való igaz, hogy a Warzone-ban a Crossbow mindig is trükkös fegyver volt. Néha igen jókat lehet vele lőni, ami külön öröm, ám az igazi, gyors harcok során a betöltés sebessége miatt nem mindig volt hatékony. A Crossbow nagymesterei azonban bravúros megmozdulásokat tudtak vele villantani. Aki szeretné valaha próbára tenni, az most teheti meg igazán, hiszen a Season 4 során komoly buffot kapott.

Most lehet igazán meta a Crossbow a Warzone lobby-ban.

A Season 4 frissítés során a Crossbow ugyanis igen nagy buffot kapott: 27,2%-kal nőtt lövedék sebessége. Ennek eredményeként több Warzone játékos is úgy gondolja, igazán megéri használni.

A Redditen az elmúlt napokban több videó is megjelent, ami ennek eredményéről árulkodik. Az egyik játékos, theGivvyOfficial például egy montázst készített, bebizonyítva, hogy a megfelelő Crossbow loadouttal a fegyver egy lövéssel képes megölni a játékosokat, komoly távolságból. Persze nem mindegy, hogy ki és hogyan használja.

Persze nem feltétlenül ez lesz az első számú metafegyver a játékban, de megvan benne a lehetőség, aki szeretne kicsit máshogy játszani, vagy különleges videókat készíteni, arra tökéletes lesz. Szerencsés esetben.

Warzone Crossbow loadout

Still not convinced the Crossbow is Meta? from CODWarzone

 

  • Cable: 28-Strand Cable
  • Bolt: FTAC Fury 20″ Bolts
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Perk: Sleight of Hand
  • Arms: XRK Thunder 200 Lb

A fenti kiegészítőkkel a Crossbow képes lesz arra, hogy jó találat esetén egy lövéssel leterítsük az ellenfelet. A fegyver legnagyobb gyengesége még mindig az, hogy sz*r a közelharcban. Ez igaz is, inkább közepes távolságból érdemes vele próbálkozni. Közelről sajnos a lassú újratöltés miatt hamar végünk lehet. Te Crossbow mester leszel?

Ezt láttad már?

Storage Town a középpontban – Ezekkel a Warzone játékmódokkal játszunk egy hétig

 

https://leet.hu/hutes/

×