Kiderült mikor és milyen platformokon indul a kalózkodás, de rossz hírünk is van. Néhány eszköz léket kapott, és az Ubisoft hagyja őket elsüllyedni.

Mindenkinek meg lesz a helye az Assassin’s Creed IV: Black Flag-ra alapozott Skull and Bones-ban: az Ubisoft online játéka a kalózhajók hierarchiájának megfelelően osztja ki a szerepeket a gamerekre.

Mindez a kalózok aranykora idején, egy Indiai-óceánra hajazó map-on. Pazar!

Forrás: Ubisoft

A cél persze az, hogy a legénység a horizont leghirhedtebb hajóját pakolja össze – ami azért is jó, mert minél rettegettebb a csapat, annál több lehetőség nyílik meg számára a játék világában. Azt, hogy a többi hajót mennyire veri ki tőletek a víz, az ún. Infamy rendszer dönti el: minél magasabb a sikeres felfedezések, kincsvadászatok, rajtaütések és más tevékenységek száma, annál jobb a játékélmény.

Forrás: Ubisoft

Mindenki Sainte-Anne kikötővároskájában kapja meg a kezdőlökést: itt szocializálódhatunk kicsit a többiekkel, illetve beszerezhetjük az utazáshoz szükséges upgrade-eket, felszereléseket és élelmiszereket, amiket először csak egy kis bárkába pakolhatunk be. Innen kell a lehető legmagasabbra vergődni a ranglistán, hogy minél jobb hajóra tegyünk szert: a bárkáról tengerjáróra, majd cirkálóra és hadihajóra lehet eljutni. Mindegyik nyilván más-más előnnyel bír.

 

Jó hír, hogy az eredetileg 2018-ra bejelentett játék sokat fejlődött a megjelenés több éves tologatása alatt. Ugyanez jelenti a rossz hírt minden PS4, PS4 Pro, valamint Xbox One és Xbox One X tulajnak. Számukra ez a hajó elment, és már csak PS5-ön, illetve Xbox Series X/S-en horgonyoz le. PC-re ugyanakkor az Epic Games Store-ban és az Ubisoft Connecten is elérhető lesz, míg felhőben Google Stadiá-n és Luná-n lehet majd beszállni.

A premier 2022. november 8-a. Bon voyage!

Kalózkodásról jut eszünkbe (mintha eddig olyan rohadtul odafigyeltek volna):

Itt az oroszok válasza: legalizálnák a kalózkodást-torrentezést Oroszországban

 

https://leet.hu/hutes/

×