Az egyik Rockstar cím rajongói kevesebb törődésre számíthatnak az elkövetkezendő időszakban.

Lassan egy évtizede, hogy a Rockstar Games kiadta a Grand Theft Auto 5 első verzióit PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Azóta megérkezett PC-re és pár hónapja már a PlayStation 5 és Xbox Series S/X tulajdonosok is élvezhetik a kicsit felturbózott változatokat. Ám ennyi év után a játékosok már ki vannak éhezve egy új címre, melynek létezését a fejlesztők idén februárban erősítették csak meg. Hivatalos információk azóta sem érkeztek, egészen július 7-éig kellett várnunk arra, hogy ismét életjelet adjanak a GTA következő részéről a fejlesztők.

Egyre több programozó vándorol át a Red Dead Redemption Online-ról a készülő Grand Theft Auto 6-ra!

 

Csütörtök este fél hét környékén publikálta a Rockstar Games a fenti blogbejegyzést. A poszt elején megköszönik a közösség kitartását és szűnni nem akaró rajongását a Grand Theft Auto szériával kapcsolatban. A bejegyzés további részében arról olvashatunk, hogy néhány áldozatot kell(ett) hoznia a cégnek házon belül, hogy minél több programozó dolgozhasson a GTA 6-on.

A Read Dead Online szenvedi meg a legjobban, a multiplayer mód rajongói nem számíthatnak annyi újdonságra és olyan törődésre, mint a GTA Online felhasználók. A korábbi frissítéseken dolgozó munkatársak jelentős része már a fentebb említett óriásprojekten dolgozik, míg mások a GTA V online módját igyekeznek életben tartani az újdonság érkezéséig. Úgy tűnik, hogy a Rockstar a végjátékban lehet, talán az év végéig beeshet az első, hivatalos trailer is, ám a pesszimista becslések csak 2024-es megjelenéssel kalkulálnak.

Borítókép: YouTube 

Itt a 10 legjobb videojáték-remake, ha már mindent kijátszottál a szünetben

×