A Rockstar a számos pletyka után végre elismerte, hogy már javában készül a GTA 6.

„Örömmel jelentjük, hogy a Grand Theft Auto sorozat következő részét aktívan fejlesztjük és jól halad.”

Végre megtörtént! Évekig tartó pletykák és szivárgások után a Rockstar végre megerősítette, hogy egy új Grand Theft Auto játékon dolgozik, és állításuk szerint a fejlesztés jól halad.

„A GTA V példátlan hosszú élettartama miatt tudjuk, hogy sokan várják már Grand Theft Auto sorozat új részét. Minden új projekttel, amibe belekezdünk, az a célunk, hogy jelentősen túllépjünk azon, amit korábban megvalósítottunk. Örömmel erősítjük meg, hogy a Grand Theft Auto sorozat következő részének aktív fejlesztése már javában zajlik. Kövessétek a Rockstar Newswire-t a hivatalos részletekért” – írta a kiadó.

„Egész csapatunk nevében köszönjük mindenkinek a támogatást, és alig várjuk, hogy veletek léphessünk a jövőbe” – tették hozzá.

Az IGN szerint a GTA 6 – ha valóban ez lesz a címe – már 2020-ban fejlesztés alatt állt, de még nagyon messze van a megjelenéstől. Előrejelzések szerint a játék 2024-ben vagy 2025-ben jelenik meg. Azt sajnos nem lehet tudni, hogy a Rockstar mikor mond majd többet a játékról.

Tavaly a Rockstar szabadalmaztatott egy új NPC-navigációs rendszert, amit egyesek szerint a következő GTA-ban is használni fognak. A rendszert úgy tervezték, hogy valósághűbb közlekedést hozzanak létre.

Ez lesz az első modern GTA, amelyet a Rockstar társalapítója, Dan Houser távozása után adtak ki, aki segített megírni az összes GTA-játékot 2-től 5-ig, valamint a Red Dead sorozatot, a Bullyt és a Max Payne 3-at.

Örülsz a bejelentésnek?

Magasabb szintre emelte az együttműködést a PlayStation és a Discord – Így állíthatod be

 

https://leet.hu/streamplify

×