A szinte meztelen: csak ágyékkötőt és egy fejére húzott edényt viselő harcos KÉTEZERSZER győzte le a legdurvább boss-t, egyetlen karddal!

Értékes gyűjtői ajándékokkal lepte meg az Elden Ring valószínűleg legtökösebb játékosát a Bandai Namco. A Dexerto híre szerint fadobozba rejtett, életnagyságú kardreplikát, köpenyt, a sokszor legyőzött Melaniá-t ábrázoló fadomborművet és más Elden Ring-es tárgyakat kapott a „Let Me Solo Her” karakter játékosa, vagy a mögötte álló csapat.

Forrás: Bandai Namco

A Klein Tsuboi néven tweetelő gamer a közösségi oldalán osztott meg képeket a stúdió csomagjáról, amiért mindenkit nyugodtan megehet a sárga irigység:

Kétségtelen, hogy megdolgozott érte: az alulöltözött köcsögsisakos – egyetlen karddal – több mint kétezerszer nyírta ki a játék valószínűleg legmocskosabb ellenségét, Maleniá-t. A sikereit azóta mémek tömege örökítette meg.

A nevetséges megjelenésű harcos gyorsan népszerű lett a boss-ig elérő játékosok körében, hiszen egyszerűen csak vár a kapuban, és mindenkinek felajánlja a segítségét (innen a név: Let Me Solo Her, vagyis kb.: „Majd Én Megküzdök Vele”), aki úgy érzi, képtelen túljutni Miquella Kardján.

És tényleg elképesztő amit művel:

 

Let Me Solo Her előzékenyen megköszönte az ajándékokat a Bandai Namco-nak, illetve az Elden Ring közösségének, akiket a videójáték-történelem

legszenvedélyesebb, legelkötelezettebb embereinek

nevezett. Hozzátette: büszke rá, hogy a része lehet ennek az insipiráló világnak. Egy szerény király – ilyen is van.

Másnak elég pár banán:

Egy játékos BANÁNNAL verte hülyére az Elden Ring egyik bossát

 

×