Ami sokaknak egérrel+billentyűzettel és kontrollerrel is kihívás, az ennek a játékosnak még banánnal is gyerekjáték.

Megvan az a videós, aki nem is olyan régen egy Ring Fit Adventure kontrollerrel nyomta végig az Elden Ringet? Ha nem, akkor most egészen biztosan meg fogod ismerni Super Louis 64 nevét, aki ezúttal nem a Nintendo speciális irányítóját, hanem pár banánt használt a From Software legújabb rémálmához.

Mi több, nemcsak néhány lépést tudott megtenni, hanem az egyik játék eleji bosst, Godrickot is hülyére tudta verni kizárólag a banánjait használva. Ez pedig azért is nagy dolog, mert ezzel az ellenféllel azért elég sokaknak meggyűlt a baja.

A történethez persze érdemes hozzátenni azt is, hogy Louis 64 egyáltalán nem mozog idegenként az idióta kontrollerekkel való játékban, különösen nem a banán irányítókkal. Korábban előfordult például, hogy a Dark Souls 3-at pörgette végig ugyanebben a felállásban, de 2020-ban olyan is megesett, hogy bongókkal vágott bele a még hagyományos kontrollerrel is izzasztó souls-like alkotásba.

Ez nyilván szemernyit sem vesz ez a képességeiből, csak jelzem, hogy érdemes lehet csekkolni a csatornáját is, ha kíváncsi vagy az ilyen, és ehhez hasonló eszement ötleteire.

Na és az megvan, hogy valaki 50 perc alatt kijátszotta az Elden Ringet?

Új rekord? – Így lehet 50 perc alatt végigvinni az Elden Ringet

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×