Az Elden Ring a játék kiadója szerint legalább 30 órás sztorit kínál, valaki mégis megcsinálta alig 50 perc alatt.

Talán még sosem volt annyira népszerű egy souls játék, mint most, amikor megjelent az Elden Ring. Valamiért a játék most igen kiemelt helyre került a Steam legtöbbet játszott játékainak listáján, annak ellenére, hogy az egyik legnehezebb játék a piacon. Ez persze nem tántorítja el a speedrunnereket, akik igyekeznek minél gyorsabban végigvinni a címet. Valaki már halál nélkül is megcsinálta a játékot, egy másik játékos pedig 50 perc alatt.

Ilyen amikor egy minimum 30 órás, nagyon nehéz játékot 50 perc alatt végigjátszanak.

 

A speedrunner Distortion2, aki korábban már a Bloodborne és a Dark Souls sorozat részeit is rekordidő alatt teljesítette, most az Elden Ringet vette célba.

Az alábbiakban az egészet teljes egészében nézheted meg, de készülj fel arra, hogy sok spoilert fogsz látni, ha még nem fejezted be a játékot. Ha minden igaz, ez volt a Distortion2 legelső gyors nekifutása az Elden Ringgel. Szóval még lehet, hogy ezt a rekordot is megdönti.

 

Kétségtelen, hogy ezek a rekordidők egyre gyorsabbak lesznek, hiszen a speedrunnerek szeretnek versenyezni egymással. Gratulálunk a rekordhoz!

Ezt láttad már?

Akciófigyelő – Ingyen tölthető az egyik legjobb városépítő játék

 

https://leet.hu/nonap/

×