A városépítős játékok egyik legjobb darabját adja teljesen ingyen az Epic Games.

Az Epic Games a múlt héten kitett megáért, hiszen bár először úgy volt, hogy csak egy kiegészítő lesz ingyen, végül hozzácsaptak még két indie játékot. Aztán azt is leleplezték, hogy mire számíthatunk ezen a héten, ami most, csütörtök délután már le is tölthető. Ugyan “csak” egy játéknak örülhetünk, az viszont a műfajának egyik legjobbja.

Az Epic boltjában március 10 és 17 között a Cities Skylines városépítős csodát szerezhetjük be teljesen ingyen.

Cities Skylines

A városépítős stratégiák piaca azért jelentősen szűkebb, mint mondjuk az FPS-eké, ezért is tudunk örülni, amikor néhanapján megjelenik egy, annak meg még jobban, ha jól is sikerül. A Cities Skylines persze nem feltétlenül a legfrissebb darabja a műfajának, de hogy az egyik legjobbja, az egészen biztos.

Tulajdonképpen játékórák millióit tölthetjük el benne csak azzal, hogy precízen tervezgetjük a város épületeinek és a gyártelepek elhelyezését, vagy az utak kialakítását, de persze a kevésbé kényesek is megálmodhatják a maguk kaotikus metropoliszát. Határt tényleg csak a képzeletünk szabhat, ha pedig valamiért kifogynánk belőle, akár megpróbálkozhatunk valós-közeli helyszínek megépítésével is. Csak rajtunk áll a dolog, méghozzá jövő héttől teljesen ingyen.

 

Az ajánlatot erre találod!

Ne hagyd ki ezt az akciót sem, mert rengeteg játékot kaphatsz, és Ukrajnát is támogathatod:

Akciófigyelő | 2 millió forint értékű 1000 játékos csomagot adnak csak 3000 forintért

 

https://leet.hu/nonap/

×