Soha annyian nem néztek a megjelenési utáni első héten sorozatot, mint amennyien a Stranger Things 4 évadának befejezésére voltak kíváncsiak.

Úgy tűnik, hogy miközben a Netflix sorra adta ki sorozatait az elmúlt években, még egyikre sem voltak olyan kíváncsiak az első héten, mint a Stranger Things 4. évadának befejezésére. Tény, hogy annak ellenére, hogy a több sorozat volt nagyon sikeres a streaming platformon, a Stranger Things a megtekintett órák számában minden rekordot megdönthet. Ahogy arról a Netflix nemrég beszámolt,

az első héten 301,280 millió óra megtekintéssel a sorozat 4. évad zárása rekord a platformon.

Netflix

A sorozat 4. évadának első felvonására is sokan voltak kíváncsiak a megjelenés utáni első héten, ám az csak a második héten érte el a 300 millió megtekintett órát. Ez jól bizonyítja, hogy a rajongók régóta várták már a folytatást, ami igen sokat váratott magára a koronavírus miatt.

Azonban a Stranger Things még egy megmérettetés előtt áll, hogy abszolút rekorder legyen a megtekintett órák számában. A Squid Game a második héten ugyanis elérte a 448 milliós, a harmadik héten az 571 milliós rekordot. Ha így megy tovább, akkor a Stranger Things lehet minden idők legnépszerűbb Netflix sorozata (eddig). Te láttad már a 4. évad befejezését?

Arról hallottál, hogy már petíció is indult egy karakter miatt?

AZTA: aláírásgyűjtés indult a Stranger Things egyik karakteréért!

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×