A Division franchise legújabb címe csak 2023-ban jelenik meg, nem akármilyen platformra.

Valljuk be őszintén, bármilyen sikeres volt az első The Division játék, amibe jómagam is több ezer órát öltem, a második rész valamiért nem hozott már lázba. Talán nem csak én vagyok ezzel így, ugyanakkor úgy tűnik, mégsem halott a franchise, hiszen a Ubisoft rengeteg energiát öl bele. Most még egy új címet jelentettek be.

Érkezik a Tom Clancy’s The Division Resurgence, az ingyenes játszható mobiljáték.

Igen, ez a Division játék mobilplatformra érkezik, mindazoknak, akik szeretnének bárhol lövöldözni, ingyen. Ez nem is meglepő lépés, hiszen a Ubisoft hónapokkal ezelőtt beszélt arról, hogy szinte az összes jelenleg futó franchise érkezik valamilyen formában mobilra. Ennek célja, hogy betörjenek erre a piacra is. Nemrég jelentették be a Rainbow Six Mobile-t, a Siege mobilos változatát. Most pedig itt a Division.

Íme a bejelentővideó:

 

A Resurgence nagyjából olyan lesz, mint a PC-s testvére, TPP nézet és RPG elemek jellemzik majd. Kapunk új nyílt világú pályát, és persze történetet is. Ahogy a többi Division játékban is, itt is lehet majd egyedül és co-opban is játszani. Bár a játék csak 2023-ban jelenik meg, már most lehet jelentkezni a zárt bétára. Ezzel együtt a Ubisoft bejelentette, hogy érkezik a The Division 2 még számos új tartalmat és frissítést kap.

Ne felejtsük el, hogy készül még egy Division projekt a stúdión belül. A Division Heartland szintén free-to-play játék lesz, PC-re és konzolokra.

Ezt láttad már?

Warzone-ból is merített az új PUBG pálya – Már kipróbálható Deston

 

×