Bevált mechanikát vettek át a fejlesztők.

Ahogy arra számítani lehetett az elmúlt két hét PUBG marketinghadjárata szerda délelőtt végre beérett. Hosszú idő után ismét egy 8×8-as pályával bővül a szebb korokat is megélt battle royale felhozatala, a felhasználók már ki voltak éhezve ilyesfajta újdonságra. A szigetről korábban már több fontos információt is elárult a cég, ám még mindig tudtak újat mutatni a tesztszerverre kerülés után is.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra az új pálya!

 

A térkép

A mapról korábban keringett már egy rosszabb felbontású változat, ám a fenti képen kiváló minőségben elemezhetjük az új szigetet. Néhány pályaspecifikus újdonság is érkezik:

  • ASCENDER – A PUBG fejlesztői erre a névre keresztelték el a pályán megtalálható kötélrendszert, mellyel pillanatok alatt feljuthatunk a hatalmas épületek tetejére
  • AIRBOAT – Kétéltű járműről beszélhetünk, vízen és szárazföldön is bevethető lesz az újdonság
  • O12 – A játék legújabb shotgunját köszönthetjük benne, irgalmatlan tűzgyorsaságra számíthatunk majd, közelharcokban kiváló szolgálatot tehet
  • Utility Parachute – A Warzone-hoz hasonlóan minden játékos automatikusan kap egy ejtőernyőt, hogy ezzel hidalhassák át a nagyobb eséseket, ugrásokat. Korábban opcionális kiegészítő volt ez a játékban, most úgy tűnik az új pályán „kötelező” mechanikává fejlődött.

Deston jelen pillanatban is elérhető már a tesztszerveren, az éles debütálásra sem kell sokat várnunk, jövő hét közepén érkezhet meg a „rendes” kliensbe. Jó kérdés, hogy ennyi idő elég lesz-e bugok, hibák megtalálására, a közösség a „nem” válasz felé hajlik.

GTA6: H4 327 4 c1kk37 31 7ud0d 01v45n1, f0n705 974 6 hí27 7ud52 m39

×