Bemutatták az új ROG Phone 6 és 6 Pro gamer telefonokat, az új True Wireless gamer fejhallgatókat, valamint az új telefonos kiegészítőket is.

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) a ROG Phone 6: For Those Who Dare virtuális termékbemutatón bemutatta az új ROG Phone 6 sorozatú gamer okostelefont, a ROG Cetra sorozat True Wireless gamer fejhallgatóinak és a ROG Delta sorozat gamer headsetjeinek új modelljeit, valamint az új ROG Phone 6 tartozékokat.

Az új ROG Phone 6 sorozat magában foglalja a ROG Phone 6 és a ROG Phone 6 Pro modelleket, amelyek a valaha készült legerősebb ROG Phone telefonok. A legújabb vezető Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platform hajtja őket, akár 3,2GHz-es CPU órajelekkel, akár 18GB LPDDR5 RAM-mal és akár 512GB-os tárolóval. A továbbfejlesztett GameCool 6 hűtőrendszer újszerű 360°-os CPU-hűtési technológiával rendelkezik, hogy a maximális tartós teljesítményt szabadítsa fel számodra. A 6000mAh-s akkumulátor kapacitás meghosszabbítja az akkumulátoros üzemidőt a hosszú játékmenetek érdekében. A kiváló látványt egy 6,78 colos Samsung AMOLED HDR10+ kijelző biztosítja, amely exkluzív a ROG hangolási technológiájával elképesztő 165Hz-es képfrissítési frekvenciát, az iparágvezető 720Hz-es érintés-mintavételezési sebességet és a világelső 23ms ultraalacsony érintési késleltetést biztosít.

Az új sorozathoz exkluzív ROG Phone 6 tartozékok egész sora jár, köztük az új AeroActive Cooler 6 és a ROG Phone 6 üveg képernyővédő.

A teljesen magával ragadó ROG Phone 6 játékélmény érdekében több vezeték nélküli gamer fejhallgatót is bemutattunk, köztük az új ROG Cetra True Wireless Pro dupla módú vezetékes/vezeték nélküli modellt, amely ESS Quad DAC-ot és egy AI zajszűrő mikrofont tartalmaz, emellett a ROG Cetra True Wireless-t az alacsony késleltetésű gaming audio-ért. A részletekben gazdag és élethű headset-hangzásért bemutatjuk a ROG Delta S Wireless-t – az első ROG két módú vezeték nélküli gamer headsetet – és a 270 grammos, könnyű ROG Delta S Core gamer headseteket.

ROG Phone 6 és a ROG Phone 6 Pro: legyőzhetetlen erő és kiváló specifikációk

A ROG Phone 6 sorozatot a legújabb vezető Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platform hajtja, egy első osztályú erőmű, amely energia- és teljesítménynövekedést biztosít minden eszközön az élmények fokozásához. A Snapdragon 8+ Gen 1 a Snapdragon Elite Gaming funkciók teljes skálájával és a továbbfejlesztett Qualcomm Adreno GPU-val együtt több mint 50%-os teljesítménynövekedést biztosít a ROG Phone 5-ben használt Snapdragon 888-hoz képest. Az eszközt akár 18GB LPDDR5 RAM és akár 512GB tároló is támogathatja a legmegbízhatóbb és legstabilabb játékélmény érdekében.

A továbbfejlesztett GameCool 6 hűtőrendszer 360°-os CPU-hűtési technológiát, 30%-kal nagyobb gőzkamrát és 85%-kal nagyobb grafitlapokat tartalmaz, valamint CPU-központú kialakításával növeli a magtól történő hőelvezetést. Az Armoury Crate új teljesítménykezelőjével kombinálva a ROG Phone 6 sorozat lehetővé teszi a gamerek számára, hogy a különböző játékokhoz igazítsák a teljesítménybeállításokat, így bármilyen játékforgatókönyvben versenyelőnyre tehetnek szert.

A rendkívül gördülékeny és válaszkész képek érdekében a ROG Phone 6 sorozatot egy 6,78 colos, 165 Hz-es AMOLED HDR10+ kijelzővel láttuk el, mely iparágvezető 720Hz-es érintési mintavételi aránnyal és ultra alacsony 23ms-os érintési késleltetéssel büszkélkedik. A páratlan játékélmény érdekében ez a lenyűgöző kijelző 60Hz, 90Hz, 120Hz, 144Hz vagy 165Hz frekvenciára is állítható. A kiváló látványt a Pixelworks® vezető látványfeldolgozó céggel együttműködve hangoltuk a legjobb színpontosság érdekében.

A még fejlettebb vezérlési lehetőségek érdekében az AirTrigger 6-ot jelentősen továbbfejlesztettük. Az ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különböző gesztusokat, beleértve az olyan új funkciókat, mint a Dual Action, a Press and Lift és a Gyroscope Aiming.

A ROG Phone 6 GameFX hangrendszere szimmetrikus, hétmágneses kettős hangszórókkal rendelkezik, amelyek előre irányítják a hangot a valóban kiegyensúlyozott sztereó hanghatások érdekében, és rendelkezésre áll egy kényelmes 3,5mm-es fejhallgató-csatlakozó is.

Az alapmodell 419 990 Ft-tól indul, a Pro verzió ára 519 990 Ft lesz.

A hangzást a hangspecialista, Dirac-kal együttműködve optimalizáltuk, így a ROG Phone 6 egy olyan ritkaság, amely igazán lenyűgöző hangminőséget nyújt. A ROG Phone 6 Snapdragon Sound™ technológiája szuperalacsony késleltetésű feldolgozást biztosít a késleltetésmentes játékhoz és a zenék tökéletes streameléséhez, így a játékosok a zene minden részletét pontosan úgy hallhatják, ahogyan az előadó azt elképzelte.

A 6000mAh-s erőteljes akkumulátor fejlett akkumulátor-gondozási funkciókkal rendelkezik a jobb akkumulátor-teljesítmény és a hosszabb élettartam érdekében, és egy 65 wattos HyperCharge adapter is rendelkezésre áll a gyorstöltéshez.

A ROG Phone 6 sorozat mostantól hármas kamerarendszerrel van felszerelve, amely egy továbbfejlesztett képminőséggel és HDR-feldolgozással rendelkező vezető Sony® IMX766 50Mp-es széles látószögű kamerát, egy ultraszéles, 13 MP-es második kamerát és egy makrokamerát tartalmaz. A továbbfejlesztett szoftveres funkciók közé tartozik a HDR10+ videó mód, és itt van egy 12MP-es elülső kamera is a kiváló minőségű csoportszelfikhez és a videók live-streameléséhez.

A ROG Phone 6 Fantom fekete (Phantom Black) és Vihar fehér (Storm White) színekben kapható, Aura RGB világítással a hátlapon, akár 16GB LPDDR5 RAM-mal és akár 512GB tárolóval is felszerelhető. A ROG Phone 6 Pro kizárólag Vihar fehér (Storm White) színben kapható, a hátlapon színes ROG Vision mini-kijelzővel, 18GB LPDDR5 RAM memóriával és 512GB tárolóval.

Magával ragadó játékélmények: Vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatók

A meglévőket, az új vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatók széles választékát is bemutattuk. A ROG Cetra True Wireless Pro és a ROG Cetra True Wireless gamer fejhallgató figyelemre méltó hangzást és alacsony késleltetésű kapcsolatot tesz lehetővé.

Az új Cetra True Wireless Pro egy vezetékes/vezeték nélküli dupla módú modell ESS Quad DAC-kal és AI zajszűrő mikrofonnal, amely kivételes hangzást és kommunikációt biztosít a játékban a vezeték nélküli és vezetékes USB-C® módok közötti egyszerű váltás szabadságával.

Bluetooth módban a legújabb Snapdragon Sound technológiát használja, amely alacsony késleltetésű csatlakozást és prémium minőségű zene streamelést biztosít. Az ultra alacsony késleltetésű gaming mód 45ms-os hangot biztosít a tökéletesen szinkronizált játékbeli hangokért a ROG Phone 6-on. Ezenkívül a Cetra True Wireless Pro több aktív zajszűrési (ANC) móddal rendelkezik a szélesebb frekvenciájú háttérzajok csökkentése és a fokozott szélzaj-csökkentése érdekében, hogy páratlan hangélményben legyen részed.

A vezetékes üzemmódhoz a ROG mérnökei kifejlesztették az innovatív in-line audiooptimalizálót beépített ESS 9280 Quad DAC-kal a kivételes hangzás érdekében, gazdag, részletes térbeli hangzással.

Ezenkívül az AI zajszűrő mikrofon több mint 500 millióféle háttérzajt csökkent le, például a beszélgetést, billentyűzet csattogást és egérkattogást akár 95%-kal is lecsökkentheti a kristálytiszta kommunikáció érdekében.

A ROG Cetra sorozat magában foglalja a ROG Cetra True Wireless-t, amely egy tisztán vezeték nélküli modell, Gaming móddal az alacsony késleltetésű vezeték nélküli hangzásért, amely jobban szinkronban van a képernyőn megjelenő látvánnyal.

A vadonatúj ROG Delta S Wireless az első ROG dupla módú vezeték nélküli gamer headset. A maximális rugalmasság érdekében 2,4GHz-es vagy Bluetooth® módban is használható az eszközök csatlakoztatásakor. A rejtett AI Beamforming mikrofonok AI zajszűréssel biztosítják a kifogástalan hangfelvételt, és akár 95%-kal csökkentik a háttérzajt a tiszta játékbeli kommunikáció érdekében, kényelmet és stílust biztosítva anélkül, hogy a játékbeli kommunikáció minősége romlana.

A ROG Delta termékcsalád magában foglalja az új ROG Delta S Core-t, egy 270 grammos, könnyű, extrém kényelemre tervezett fejhallgatót is.

Kiegészítők széles választéka

A moduláris kiegészítők ökoszisztémája lehetővé teszi a gamerek számára, hogy optimalizálják játékélményüket a ROG Phone 6 sorozaton. A tartozékok közé tartozik az AeroActive Cooler 6, a ROG Kunai 3 Gamepad a ROG Phone 6-hoz, a ROG Phone 6 üveg képernyővédője, tokok és még sok más. A felpattintható AeroActive Cooler 6 AI-vezérelt termoelektromos hűtőmodullal és olyan ventilátorral rendelkezik, amely sokkal jobb hűtő levegőáramlást biztosít közvetlenül a ROG Phone 6 hátoldalán található melegebb pontokhoz. Ennek eredménye, hogy akár 25°C-kal is csökkenhet a felületi hőmérséklet. Az AeroActive Cooler 6 négy extra fizikai gombbal is kiegészül, hogy valódi konzolszerű vezérlési élményt nyújtson.

DEVILCASE ROG PHONE 6 Guardian case HUF 18,990
AeroActive Cooler 6 Euro HUF 37,990
ROG Clip HUF 11,999
ROG Kunai 3 Gamepad for ROG 6 Black/White HUF 49,990
ROG PHONE 6 Glass Screen Protector HUF 13,990

Ezt láttad már?

Kihagyhatatlan: Gaming PC mellé ingyen kecskét ad egy dakkai szaküzlet

 

×