Egy dakkai számítástechnikai szaküzlet minden gaming PC mellé egy kecskét ajánl fel a megrendelőknek az ünnep alkalmából.

Nem is olyan rég egy nagyon érdekes akcióra bukkantunk, amire talán mi magyarok furcsán tekintünk. Egy számítástechnikai szaküzlet Bangladesben különleges akciót hirdetett, aminek tétje nem valamilyen extra gaming periféria, hanem egy élő állat. Persze mindennek meg van az oka, de az biztos, hogy ilyen ajándékról ritkán hallunk mifelénk.

A dakkai Spark Technology gaming PC mellé egy ingyen kecskét ad!

Az említett Spark Technology Banglades fővárosában található, és általában sok akciót hirdet a gaming és PC rajongók számára. Most azoknak szeretnének kedvezni, akik új gaming PC építésbe fognak. Aki összerakat magának egy új gépet, ajándékba kap egy kecskét, teljesen ingyen.

Hogy pontosak legyünk, az akció keretében minden gaming PC-t 3 LAKH takából kell megépíteni, ami 0.3 millió taka. Ez magyar forintban nagyjából 1,2 millió, tehát nem kis összeget kell rászánni a gaming PC-re. Emellé jár az ingyenes kecske, az Íd al-Adhá ünnep alkalmából. Ez az ünnep július 9 és 13 között zajlik, az iszlám világ egyik fontos ünnepe, melyet annak az emlékére tartanak, hogy Ábrahám kész volt feláldozni fiát Istennek.

Aki megteheti, az áldozatot mutat be Allahnak: általában bárányt ölnek le, húsát pedig szétosztják (bárányon kívül az áldozati állat lehet még tehén, kecske és teve is). Ennek ellenére a Spark Technology a Facebook bejegyzésben megjegyzi: az állatot nem áldozatnak szánják az ünnepre, csupán egy ajándék a gaming PC mellé.

Az biztos, hogy ritkán hallunk ilyen lehetőségről. A képen látható gaming PC egyébként igen masszív lehet, a csomagban két alaplap is található. Arról sajnos nincs információnk, hogy megrendelés esetén Európába is szállítanak-e, a kecskével együtt.

Ezt láttad már?

Mennyibe kerülne összesen, ha minden játékszolgáltatásra előfizetnél?

 

×