Az Activision szakemberei bizonyára nem örülnek.

Az vitathatatlan, hogy az elmúlt évek, hónapok során már megszokhattuk, hogy a Warzone csalók bizony nem igazán ismernek határokat. 2021 júniusának elején már beszámoltunk róla, hogy vannak olyan csalók, melyek egyáltalán nem akarják takargatni a mesterséges rásegítést. Az egyértelmű pörgés, ide-oda rángás helyett ők más módját választották saját maguk leleplezésére. Ez pedig nem volt más, mint a híres piros-fehér glitch outfit, melyet ha megláttunk, jobb ha ki is lépünk a meccsből.

Úgy tűnik továbbra is büszkén folytatják a hasonló tevékenységeket, melyekkel nem csak a játékosoknak tesznek rosszat, hanem akár előzetes kollaborációkat is könnyedén leleplezhetnek, ahogy ezt tették hétfőn is. Az Activision biztosan nem örül ennek, ám sok mindent nem tudnak tenni ellene a szokásos védekezések mellett.

Jöhetnek a hivatalos Warzone x NFL skinek?

My son just ran into this American football skin. from CODWarzone

 

Pár órája a játékosok NFL / amerikai focis cheaterekre lettek figyelmesek a szigeteken, a csalók idő előtt oldották fel a skineket, miközben ezekről egyelőre hivatalos információt nem árultak el a fejlesztők. Nem lenne idegen a szervezettől a kollaboráció, hiszen korábban a Fortnite-ban is megvehettünk NFL licenszelt outfiteket és rengeteg játékos maga is nagy COD / Fortnite rajongó. Az biztos, hogy a bejelentésre már nem kell sokat várnunk, ám biztos nagyobbat ütött volna a történet, ha nem használnak külsős programot ezek leleplezésére.

Te megvennéd az NFL skineket?

Hatalmas szerepcserék az élen – Ez a 10 “legjobb” Warzone fegyver a szezon első hetében

×