A marketinghadjárat már el is kezdődött.

A PUBG fejlesztői már tavaly májusban jelezték, hogy két új pályán is dolgoznak. Az egyik a Kiki, míg a másik a Tiger kódnevet viselte. A Tiger azóta meg is érkezett a játékba, Taego néven, sok felhasználó tetszését elnyerték, így bizakodva várták a másik mapot is is a játékosok. Az új információkra egészen 2022 márciusáig kellett várni, ekkor kiderült, hogy valamikor a harmadik negyedévben eshet be a 8×8-as méretű csatatér.

PlayerIGN május elején jelezte, hogy az elérhető információk alapján már júliusban megérkezett a Kiki névre hallgató sziget és úgy tűnik, hogy ezúttal sem hibázott a leaker veterán.

Napokon belül megérkezhet Deston a tesztszerverekre!

 

A PUBG fejlesztői már napokkal ezelőtt kijelentették, hogy a pálya a Deston nevet viseli, így a korábbi, meglehetősen érdekes „Kiki” név hamar a kukába került. A felépítés marad 8×8, szerencsére azzal kapcsolatban nem történtek változások. Hétfő délelőtt meg is érkezett a „World Art Trailer” melyen a pálya ikonikus pontjait is megpillanthatjuk, a mocsaraktól kezdve egészen a felhőkarcolókig. A PUBG 18.2-es frissítésével érkezik meg a map a játékba, melynek papíron a héten kell debütálnia a tesztszervereken, így szerda-csütörtök környékén már fejest is ugorhatnak az újdonságba a játékosok.

Az alábbi dolgokat ismerjük már a mappal kapcsolatban:

  • Egy 8×8 méretű pálya, így Erangel, Miramar és Taego hármasát bővíti
  • Igazán változatos tájakkal találkozhatunk, megférnek egymásnak mellett a mocsaras területek és a hatalmas felhőkarcolók
  • Érkezik egy új jármű is, mellyel a mocsarakban közlekedhetünk
  • A hatalmas épületek belseje nem lesz teljeskörűen kidolgozva, ám azok tetejére kötélrendszer segítségével is feljuthatunk majd

Mit szóltok az új pályához?

Soha senki nem játszotta ki ilyen gyorsan a Half Life-ot

×