Mr. Beast akkor sem fukarkodik, ha adományoznia kell.

Jimmy Donaldson, vagy ahogyan a világon a legtöbben ismerik, Mr.Beast egy újabb videójában a háború elől menekülő ártatlan civilek megsegítésének fontosságára hívja fel a figyelmet, és jó példával elől járva ebben ő is hatalmas részt is vállal.

A világ legnagyobb videósaként is számon tartott Donaldson ugyanis amellett, hogy mindenkit a támogatásra buzdít, ő maga is beleáll a jótékonykodásba, és nem kevesebb, mint 3 millió dollárnyi, körülbelül 1,1 milliárd forintnyi segélyt küld a rászorulóknak. Ezeket a csomagokat kifejezetten az ukrán háborús menekültek igényei szerint állították össze úgy, hogy megkérdezték a kelet-európai szervezeteket és közösségeket, hogy pontosan mikre van szükségük.

Mr. Beast és csapata így 30 rogyásig pakolt raklapot utaztatott el az ukrán határhoz, melyeken élelem, orvosi csomagok, tisztálkodási szerek és alapvető, a mindennapi élethez szükséges dolgok (pelenka, WC-papír stb.) tucatjai voltak. Mindezeket Romániaba címezték, ahol több mint 400.000 ukrán civil várja, hogy egyszer hazatérhessen.

De mindez csak a kezdet, Mr.Bears ugyanis a Beast Philanthropy csatornáján keresztül a háború zárultáig még több adományt szeretne a rászorulóknak küldeni. Továbbá csinált egy közvetlen adományozás gombot is, hogy azok a nézői, akik megtehetik, közvetlenül el tudják juttatni a felajánlásait a háború elől menekülők számára (videó leírásában). Mindezen felül pedig egy külön ruházati akciót is indított, amiben Ukrainian Beast pólókat lehet vásárolni, az ebből származó összes bevételt pedig ugyancsak az ukrán menekültek megsegítésére ajánlja fel.

 

Mr.Beast annyi pénzt keresett tavaly mint Lewis Hamilton, és jóval többet mint a BTS

 

×