Elstartolt a korábban belengetett akció.

Már az előző szezon folyamán felmerült, hogy a Ubisoft elindíthat egy programot, melynek célja az inaktív játékosok visszacsábítása lehet. Egy ideig nem érkezett ezzel kapcsolatban semmilyen információ, ám a hétvégén végre a Ubisoft lerántotta a leplet a Squad Up Reactivationről.

Nézzük is a részleteket!

  1. Ha 2022 márciusa óta elindítottuk a játékot és legalább ötös szintet sikerült elérnünk, akkor nyert ügyünk van. Összesen négy ismerősünk visszahívására ad lehetőséget a Ubisoft csapata.
  2. A következő lépésben 5 meccset kell lejátszanunk a visszahívott ismerőseinkkel akármelyik PVP játékmódban.
  3. Már egy ismerősnél is értékes jutalmakat kaphatunk, ám teljes squad esetében maxoljuk ki teljesen az elérhető ajándékok listáját. Egy új, exotic fegyverskin is a raktárunkba landolhat a Year 6 Operatorok mellett. Az sem baj, ha rendelkezünk már ezekkel az Operatorokkal, hiszen ebben az esetben Battle Pass pontokkal dob meg minket a Ubisoft.

A program eléréséhez fel kell keresnünk a Ubisoft erre dedikált oldalát, melyet >IDE< kattintva érhetsz el. Itt egyszerűen be kell jelentkezned a felhasználói fiókodba, majd a webes felületen keresztül meghívnod ismerőseidet. Az 5 meccs lejátszása után nincs további feltétel, így játszi könnyedséggel kifarmolhatod az ingyent skint és többi ajándékot. A program 2022 szeptemberében lezárul, így érdemes még a nyár folyamán elkezdenünk a procedúrát.

Ha hülye vagy, letiltanak: tömegmészárlás miatt törölték a Ready or Not-ot

https://leet.hu/shop/newmerch/

×