Erre utalnak a fejlesztők elejtett félmondatai.

A Warzone x Vanguard negyedik szezonjának fogadtatása meglehetősen vegyes volt. A battle royale mód rajongói rengeteg újdonságnak örülhetnek jövő hét közepétől, új pálya és több friss tárgy, eszköz is várja őket a frissítés után. A Vanguard rajongók azonban joggal szomorkodhatnak, hiszen a Warzone-hoz képest meglehetősen eltörpül az újdonságok listája.

Szerencsére Rebirth Island szerelmesei is elégedetten csattinthatnak, hiszen a harmadik sziget megérkezésével nem tűnik el örökre sokak kedvenc pályája, csupán néhány hetes kényszerpihenőre vonul. Könnyen lehet azonban, hogy nem egyedül érkezik vissza a szezon közepe táján.

Visszatérhet egy az egyik legutáltabb fejlesztés?

zombies in warzone again? from CODWarzone

 

A fejlesztők konkrétan nem jelentették ki, ám a hivatalos blogbejegyzés pár elejtett mondatából és a roadmapes mini képekből hamar világossá válhat, hogy az élőhalottak hamarosan ismét ellephetik a battle royale játékmódot. Jó kérdés, hogy csak a visszatérő Rebirth Islanden találkozhatunk zombi barátainkkal vagy a másik két pályán is belerondíthatnak a játékmenetbe.

A közösség fogadtatása kifejezetten negatív, hiszen a legutóbb senki nem volt megelégedve a zombik mechanikájával és a hozzájuk tartozó játékszabályokkal. A legelső verzióval azonban sokan kiegyeznének, akkor ugyanis a megölt Operatorok térhettek vissza ilyen formában. A hivatalos bejelentésig érdemes pletykaszinten kezelni a dolgot, remélhetőleg hamarosan leleplezik a fejlesztők, hogy milyen formában is kell megküzdenünk az élőhalottakkal.

A játékosok szerint a Modern Warfare 2 végleg kinyírja a Battlefieldet

×