Mivel a Ground War visszatér a Modern Warfare 2-ben, a játékosok úgy gondolják, hogy az Infinity Ward mindent megtesz, hogy kivégezze a Battlefieldet.

Nagy szerencséje van az Activisionnek, hogy a 2019-es Modern Warfare baromi jól sikerült és sikeres lett. Erre a nagy sikerre ugyanis szépen felépíthetik a következő nagy dobást, a Modern Warfare 2-t. Ezzel együtt valószínűleg azt is látták, hogy a Battlefield 2042 hatalmasat bukott, ez pedig most egyértelmű

lehetőséget kínál a CoD játékoknak, hogy végleg kicsinálja a konkurenciát.

A játékosok többsége szerint a Gound War visszatérése a Modern Warfare 2-ben teljesen véget vet a Battlefield franchise esélyeinek. A playerek azt is elmagyarázták, hogyan lesz sikeres az MW2 Ground War ott, ahol a Battlefield 2042 kudarcot vallott.

A Ground War a Modern Warfare 2019-ben megjelent élmény volt, Verdansk legismertebb helyeit használta játéktérként, és egyfajta Conquest-szerű játékmódot kínált. Néhány játékos azonban nem érezte igazán jónak a módot, mivel a csapatjáték, a pálya, és a járművek egyensúlya nem volt olyan, mint ahogy azt a Battlefield népszerűvé tette. Az Activision terve akkor nem jött össze, hogy a Battlefield hírnevét aláássa.

Azonban nemrég megjelent a Battlefield 2042, aminek sikerült viszont a saját hírnevét aláásnia. A játékosok véleménye teljesen megváltozott a franchise-ról, és hiába indult el a BF2042 Season 1, talán semmi nem lesz már a régi. A Ground War azonban újult erőben tér vissza a Modern Warfare 2-ben, azok pedig, akik úgy érzik, hogy a BF2042-vel a DICE cserben hagyta őket, most reménykednek.

Úgy gondolják: az Infinity Ward a Ground War segítségével beveri az utolsó szöget a Battlefield koporsójába.

A Redditen egy játékos, Spartacus_115 nemrég el is indított egy vitát, amiből egyértelműen kiderül, hogy a játékosok többsége bizony így gondolkodik. Abban is egyetértenek viszont, hogy ehhez az kell, hogy az Infinity Ward változtasson a Ground War játékmódon. Jobb pályaelrendezésre van szükség az izgalmas stratégiák és csapatjáték kialakításához.

A CoD játékosok remélik, hogy jobb lehet a csapatjáték, több játékmód lesz, kevesebb sniper pozíció, jobb járműhasználat és több lehetőség a gyalogos közelharcra. Vagyis a Battlefield legjobb aspektusait szeretnék látni.

Ebben egyébként több BF játékos is reménykedik, aki kénytelen volt áttérni a CoD-ra.

 

„Battlefield menekültként nagyon remélem, hogy mindent beleadnak, és megpróbálják beleverni az utolsó szöget a Battlefield koporsójába” – mondta jamlfc. Egy másik felhasználó azt mondta, hogy „még ha nem is feltétlenül öli meg a Battlefieldet, akkor is nagy ébresztő lehet a DICE-nak”.

Szerinted képes lesz ezzel legyőzni a Battlefieldet az Activision?

Íme a játékok, amik akciósak lesznek – Jövő héten indul a Steam Summer Sale

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×