Újabb konkurenciát kapott a Netflix és az HBO Max Magyarországon.

Hát ez a nap is eljött végre! A mai naptól kezdve kishazánkban is elérhetővé vált a Walt Disney Company saját streaming szolgáltatása, a Disney+, méghozzá nem is akárhogyan!

A vállalat saját gyártású filmjei és sorozatai döntő többsége ugyanis nemcsak magyar felirattal, hanem magyar szinkronnal is nézhetőek. Ennek tetejébe pedig még egy kifejezetten remek kedvezményt is kínálnak, így aki az éves előfizetés mellett döntene, az 4 hónapnyi hozzáférést tulajdonképpen ingyen kap, hiszen csak 8 hónap árát kérik csak el.

A Disney+ magyar induló ára egyébként is megérős, havi 2490 forintot kérnek érte, míg az éves díj 24.900 forintba kerül.

Közel 2000 lokalizált néznivaló!

Előfizetni pedig nagyon is megéri, ugyanis olyan exkluzív tartalmakhoz kapunk minőségi 4K HDR-es – azonnali – hozzáférést, mint a Star Wars és a Marvel összes létező filmje és sorozata (Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian, Moonknight, Ms. Marvel, Loki stb.), a Pixar és a Walt Disney Studios összes új és klasszikus animációs filmje-filmje és sorozata (Toy Story, Luca, Jégvarázs, Lelki Ismeretek, Encanto és még nagyon sok más), de a National Geographic elképesztő dokumentumfilmjeiben is elveszhetünk. De mindezek mellett olyan nem Disney gyártású sikersorozatok is helyet kapnak a szolgáltatásban, mint például a The Walking Dead vagy a Simpson család.

Ezekről itt tudhatsz meg többet:

Íme minden, amit a magyar Disney+ indulásakor már nézhetsz is

A legjobb pedig, hogy a Disney+ nem fogja (egyelőre?) tiltani vagy figyelni a jelszómegosztást. Egy előfizetésről akár 7 különböző profilt létrehozhatunk, melyeket párhuzamosan egyszerre négy eszközről használhatunk. Természetesen létrehozhatunk gyerekprofilokat is, melyekhez társulnak a korhatárra vonatkozó beállítások is, melyeket a szülők a 6+, 9+, 12+, 14+ és 18+ között korlátozhatnak.

Nyilván a Disney+ is rendelkezik alkalmazással, melyet játékkonzolokon – Xbox One/Series és PS4/PS5 – is letölthetünk, de a legtöbb 2016-17 után gyártott okostévén is meg lehet találni. Ha mégsem, akkor a mobiltelefonokon elérhető applikáció és egy tévéokosító kütyü  segítségével könnyedén átküldhetjük a képet a nagyobb képernyőre. A legkézenfekvőbb megoldás erre a Google Chromecast lehet, de számos ilyen készüléket találhatunk a boltokban.

Hogyan ölik meg végre a narcisztikus szociopata Homelandert?

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×