Nem mintha valaha is kétséges lett volna, de mára hivatalos lett, hogy készül az elmúlt időszak egyik legsikeresebb koreai sorozatának folytatása.

Most már hivatalos, hogy új epizódokat kapunk az elmúlt időszak egyik legsikeresebb és legtöbb reakciót kiváltott koreai sorozatából, a Squid Game-ből. Hwang Dong-hyuk rendező szerint a második évadban Gi-hun és a titokzatos Front Man visszatér. Sőt bemutatják Cheol-sut, Young-hee pasiját is.

„12 évbe telt, míg tavaly végre kiadhattuk a Squid Game első évadát. Azonban 12 napba telt, mire a sorozat a legnépszerűbb Netflix-sorozat lett valaha” – írja Hwang.

A  második évadot egyébként annak ellenére jelentették be, hogy a Netflix kissé kénytelen visszafogni a költségvetést. Bár a Squid Game világszerte hatalmas sikert aratott, a Netflix áprilisban bejelentette, hogy csökkenni kezdett az előfizetők száma. Ezt elbocsátások és a gyártási költségvetés csökkentése követte. A Netflix a jelszavak megosztásának korlátozására is összpontosít, ez év végéig elindítja a hirdetésekkel kiegészített csomagokat.

 

 

A koreai sorozat második évadának bejelentésére egyébként számítani lehetett. Tavaly Hwang azt mondta, hogy a második évad írása már folyamatban van, a Netflix társ-vezérigazgatója, Ted Sarandos pedig azt, hogy a Squid Game univerzum bemutatása még csak most indult el. Más szóval, nagyjából mindannyian tudtuk, hogy jön a második évad, de most már hivatalos.

A Vanity Fairnek adott interjújában Hwang azt mondta, hogy 2023 vagy 2024 végén talán meg is érkezik a sorozat, még durvább játékokat fog tartalmazni. Erre tehát már várni kell.

Ezt láttad már?

Játékmeneten a Diablo 4 – Brutális hentelést ígér a nekromanta

 

×