Brutális játékmenet bemutatóval mutatkozott meg a Diablo IV, ami egy éven belül meg fog jelenni.

A Diablo Immortal inkább elmélyítette a sebeket, melyeket az Activision Blizzard okozott a rajongóinak az elmúlt időszakban, ezért nyilván mindent is meg kell tenniük azért, hogy mindez megváltozzon. Még szerencse, hogy a Microsoft felvásárolta őket, így már a mai nap, a Summer Game Festen lehetőségük volt jó pontokat szerezni a Diablo IV legújabb játékmenet bemutatójával.

Nem is nagyon csalódtunk, a Diablo következő nagy etapja valóban a sorozat eddigi legnagyobb henteldéjét ígéri, olyat, amilyenre a játékosok már hosszú-hosszú évek óta epekedve várnak. Az eseményen viszont nemcsak a gyönyörű hack’n’slash-re, hanem az utolsó, eddig titkolt kasztra, a halottakkal mészároló nekromantára is vethettünk néhány pillantást, akit a Barbarian, a Sorceress, a Rogue és a Druid mellett választhatunk majd.

A Diablo 4 egyébként számos játékelemben megegyezik majd az Immortallal: lesznek benne speciális PvP-zónák, a világon más játékosokkal fogunk osztozni, illetve részletesen teszreszabhatjuk a karakterünk. Emellett hihetetlen mennyiségű kipucolni való dungeon vár minket, szám szerint 150, de lesznek felszabadítható erődök és területek is, melyekkel aktívan formálhatjuk az élő-lélegző világot. A fejlesztők továbbá eddig nem tapasztalt szabadságot ígérnek, nem fogják megkötni a játékosok kezét.

A Diablo IV a Blizzard és a Microsoft ígérete szerint 2023 júniusáig jelenik meg Xbox és PC közötti cross play-támogatással.

Mindeközben ne felejts el regisztrálni se a Diablo IV bétájára:

Megkezdődött a Diablo 4 előregisztrációja, de sokan nem fognak örülni

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×