Már nem kell sokat várjunk a FIFA 22 véghajrájáig, ami azt jelenti, hogy vághatjuk a centit a következő rész, vagyis a FIFA 23 érkezéséig. Ennek kapcsán sokaknak fogalmazódnak meg bizonyos elvárások.

Nyakunkon a FIFA 22 véghajrája, mindenki igyekszik az Ultimate TOTS-ból kihozni, amit csak lehet, viszont folyamatosan érkeznek újabbnál-újabb információk a FIFA 23-mal kapcsolatban is. Ez pedig bizonyára mindenkit elgondolkodtat, ami során a jelenlegi részben történteket összegzik, vagy éppen a következő résszel kapcsolatban állít fel egy ún. elvárásrendszert.

Forrás: Global Esport News

A Twitter-en is igencsak ismert Donk például már konkrét listával érkezett, hogy mik is azok a tényezők, amik elvárhatók, hogy a FIFA 23 mindenképpen sikeres és jól működő legyen. A listában 4 pontban foglalja össze a legszükségesebb dolgokat, amik pedig:

  • 0-0 esetén (vagy bármikor, ha döntetlen az állás) kilép az ellenfél = automatikus győzelem
  • 3 perces félidők a Squad Battles meccseken
  • Objectives menüben „Claim All” gomb létrehozása
  • Tifo-k és mezek megszerzésekor ne ugorjon fel Pack animáció

Nos, ő ebben a 4 pontban foglalta össze a legszükségesebb változtatni valókat a FIFA 23 sikerességéhez, véleményünk szerint ezek mind hozzátennének a gördülékenységhez és a rugalmas és korrekt játékmenethez.

Ti mivel egészítenétek ki a listát?

 

Kiemelt kép: SportCo

 

Ezt olvastad már?

És nem álltak le! – Ismét bővül a FUT Heroes a FIFA 23-ban!

 

×